JerryBukoski napisał/a:
tyle że ten dziadek ma ze 70 lat. ciekawe czy ty wytrzymasz taki zwis w jego wieku.
Ono już ten wiek przekroczyło , łapy świadczą o erze palolitu , oko z dupy a stopy z neta do których wielbiciele jossed marszczą kuśki. Już dawno pisałem, że dama jest do wyj🤬ia że służby zdrowia, ale ma tak dużo zwolenników na tym portalu, że masakra. Jej głupkowate pytania o każdy temat świadczą o poziomie zrytego czepka. Baba pewnie 60+ , mieszkanie skansen, w pracy sadol po ogarnięciu posadzki i kibli. Co raz więcej info o tej gadzinie. Jeśli kiedykolwiek okaże się, że myje kible w Krakowie, to ja ją znajdę, odbiorę dziewictwo jeśli się zgodzi i film wyślę na harta w sekcji fekalia. Jestem zalogowany od stycznia, ale śledzę sadola już kilka ładnych lat. Wstąpiłem do tej zj🤬ej społeczności, właśnie dla tępienia tak8ch jak jossed. UJ ci w to oko i każdemu co myśli, że jak posłodzi onemu , to na priv mu galę zrobi. Jej jego pytania w każdym temacie o rzeczy oczywiste? Co ty k🤬a w średniowieczu żyjesz josset srosed. Takie moje zdanie, bo się wk🤬iłem jak zawsze czytając wysrywy idoli tej baby. Macie priv i tam sobie obciągajcie. Do roboty weś się weś za nasze pieniądze. ty pracujesz z dzieciakami? Tylko kulka. A teraz proszę o hejt, już przywykłem do bana, zmiany konta . Mój post dostanie piwerko, ale jak ostatnio sława dostanę karę. A więc j🤬 system. Oddam głos na Brauna.