Powt贸rz臋, 偶e dzi臋ki funduszom unijnym, moja firma nie istnia艂aby, a kilkana艣cie tysi臋cy pracownik贸w nie mia艂oby zatrudnienia
podpis u偶ytkownika
R贸b tak, 偶eby TOBIE by艂o dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.C馃がj w dup臋 takim ofiarom medialnej propagandy jak Ty. Co ma katolicyzm do tego? Je艣li pis i moher kojarzy Ci si臋 z religi膮 to brawo dla kaczora i innych tusk贸w. Kolejny osio艂 uwierzy艂 w opcj臋 A i B.
podpis u偶ytkownika
Bo pi膰 to trzeba umie膰!To za艂atw je jeszcze dla lekarzy, kolejarzy, pracownik贸w kin, s艂u偶by mundurowe, pracownik贸w restauracji, hoteli dla busiarzy tirowc贸w i taks贸wkarzy. W c馃がj ludzi pracuje w niedziel臋 nie tylko pracownicy sklep贸w, ale tylko o nich si臋 m贸wi. Jak ju偶 pis robi laske to niech robi wszystkim albo wcale, a jak ju偶 si臋 tak zesrali z wolnymi od handlu niedzielami to niech c馃がje urz臋dy otworz膮. K馃がy z administracji i urz臋d贸w powinni pracowa膰 w niedziel臋 i na drugie zmiany, urz臋dy powinny by膰 dla ludzi nie odwrotnie.
To za艂atw je jeszcze dla lekarzy, kolejarzy, pracownik贸w kin, s艂u偶by mundurowe, pracownik贸w restauracji, hoteli dla busiarzy tirowc贸w i taks贸wkarzy. W c馃がj ludzi pracuje w niedziel臋 nie tylko pracownicy sklep贸w, ale tylko o nich si臋 m贸wi. Jak ju偶 pis robi laske to niech robi wszystkim albo wcale, a jak ju偶 si臋 tak zesrali z wolnymi od handlu niedzielami to niech c馃がje urz臋dy otworz膮. K馃がy z administracji i urz臋d贸w powinni pracowa膰 w niedziel臋 i na drugie zmiany, urz臋dy powinny by膰 dla ludzi nie odwrotnie.
Typowy wyborca PiS, takie same durnie s膮 w tej poj馃がej partii. Z firmy, w kt贸rej do niedawna pracowa艂em, a kt贸ra funkcjonuje dzi臋ki pieni膮dzom z UE, wyrzucono flagi unijne, bo taka by艂a racja pisowskiego g贸wnostanu oraz nastawienie antyunijne. Powt贸rz臋, 偶e dzi臋ki funduszom unijnym, moja firma nie istnia艂aby, a kilkana艣cie tysi臋cy pracownik贸w nie mia艂oby zatrudnienia
To za艂atw je jeszcze dla lekarzy, kolejarzy, pracownik贸w kin, s艂u偶by mundurowe, pracownik贸w restauracji, hoteli dla busiarzy tirowc贸w i taks贸wkarzy. W c馃がj ludzi pracuje w niedziel臋 nie tylko pracownicy sklep贸w, ale tylko o nich si臋 m贸wi. Jak ju偶 pis robi laske to niech robi wszystkim albo wcale, a jak ju偶 si臋 tak zesrali z wolnymi od handlu niedzielami to niech c馃がje urz臋dy otworz膮. K馃がy z administracji i urz臋d贸w powinni pracowa膰 w niedziel臋 i na drugie zmiany, urz臋dy powinny by膰 dla ludzi nie odwrotnie.
podpis u偶ytkownika
R贸b tak, 偶eby TOBIE by艂o dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Nawet z tej farmy trolli ci臋 wyj馃がi.
No k馃がa, powiedz - co ta Twoja firma takiego robi, ze nikt by jej za to nie zaplacil wiec UE dala to co wczesniej zabrala sila pracujacym ludziom?
Dobrze mowi, moja matula pracuje w boedrze, chociaz 1 dzien ma wolny. Niby robi wedlug grafiku, ale sciagaja ja w dni wolne do pracy. I te godziny ida do banku godzin.
Tak wiem, moze zmienic prace, ale ja lubi to po c馃がj drazyc.
Poza tym tak, moze powiedziec ze nie i c馃がj, ma plany. Robi tak czasem ale jak za czesto tak robi wtedy jest "doceniana".
Popieram wolne niedziele, da sie zyc. wyj馃がe.