Wysłany:
2012-05-29, 17:25
, ID:
1164823
1
Zgłoś
Niech teraz powie nam Campbell kto zatrzymał tych idiotów co dewastowali Londyn. Nie wie ? To ja mu podpowiem. Londyńscy kibice. A podobno byli kiedyś gorsi od Polaków i po części na pewno gdzieś ta złość między nimi została.
Co do nienawiści w Anglii, to jak byłem bodajże dwa lata temu u kuzyna w Anglii, który pracuje w szpitalu, to mówił, że zadźgali Polaka w jednej z dzielnic pod londyńskiego miasta. Za co? Za to, że był Polakiem jak wyjaśniła angielska policja.
Druga rzecz, to nawet nie oglądając tego filmu mogę powiedzieć, że zostały wybrane najgorsze momenty z ostatniej dekady kibicowania w Polsce. Tylko pytanie gdzie zostały pominięte, charytatywne akcje, zbiórki na chore dzieci, zbiórki na zorganizowanie Mikołaja dla biednych dzieci, organizacja turniejów dla dzieci. O tym się milczy, bo po co rozpowiadać, że kibole zrobili coś dobrego ?
@vass Skończ Waść wstydu oszczędź. Nie wiesz o co chodzi to skończ pieprzyć farmazony, bo siejesz tylko i wyłącznie zamęt w ludzkich umysłach i nie pozwalasz co poniektórym poznać prawdy.