Cezarku, zawsze się mozesz przerzucić na chłopców 😎
Jestem hetero i c🤬ki mnie kręcą, ale się ich boję Była taki stara komedia, sprzedawcy chyba i tam było, że dziewczyny mają trola majtola w majtkach xD
W tych czasach możesz sobie kupić robota AI do pogadania, wsm są już na wyższym poziomie niż większość ludzkich samic
Nie denerwuj mnie z tym robotem. Ty wyjdz z tej piwnicy, idz na słońce, dziewczyny teraz lżej ubrane, chociaż popatrzysz 😎
Na słońcu jestem codziennie muszę wychodzić..
A dziewczyny to wolę oglądać w necie bo tu są nawet lżej ubrane
A co Ty mnie tak namawiasz na te dziewczyny?
Chcesz po prostu samca wpędzić w kłopoty z samicami xD
Ja tam za dużo już się nasłuchałem i nie chcę wpaść w taką przepaść
Jaka ta dzisiejsza młodzież spaczona... co to z Ciebie wyrośnie?
Ale większość chłopaków teraz na to tak patrzy..
Chcą do czegoś dojść w życiu, a nie siedzieć w pieluchach i słuchać dram małżeńskich xD
Kiedyś nie mieliście fonów, kompów, technologii, robotów to sobie dla zabicia czasu robiliście dzieci i się kłóciliście
W tych czasach dziewczyna po prostu jest ciężarem dla chłopaka, który ma plany na życie, a nie tylko chce por🤬ać xD
Poza tym to r🤬anie to się kończy miesiąc po podpisaniu papierka o małżeństwie, potem zamieniacie się w czarownice xD
Wy to tylko chcecie dorwać jakiegoś i go przywiązać najlepiej do kaloryfera w domu z ogrzewaniem podłogowym
Ale wiesz, że związek, czy jakieś inne chore małżeństwo jest dobrowolne? I mądry człowiek się nie pcha tam gdzie prędzej czy później oberwie xD Ja np nie zamierzam się wiązać z babą, co gwarantuje mi spokojne i poukładane życie bez dram, rozwodów, podziałów majątków itd..
Może na stare lata będę płakał, ale k🤬a w ferrari bo kaszojadów tez nie zamierzam mieć
Cezarku, czuję, że masz wielkie życiowe doświadczenie, z tym, że nie koniecznie.
Kto Ci takich bajek naopowiadał? Sfrustrowany kolo z sąsiedniej piwnicy?
Jeśli tak jest w Waszym pokoleniu, to mogę tylko współczuć, ludzkość wyginie przy takim podejściu.
O przyjemnościach, zabawie i uczuciach nie wspomnę.