Tak tak strasznie nienawidzę tuska że na nich głosowałem w poprzednich wyborach, teraz głosuje inaczej bo uważam iż popełniłem błąd i tyle.
Ja nie znoszę każdego polityka. Są jednakowo podli i najmniej mają w poważaniu takich szaraków, jak ja.
Ale będę bardzo nieszczęśliwa, jak glową mojego państwa, które kocham, reprezentantem na arenie międzynarodowej bedzie patus.
Tylko tyle.
Masz racje, ale jaki wybór ? Patus vs typ co będzie lizał dupe unii i będzie na ich zawołanie. Więc wole już tego patusa a unie trza zreformować.
aaa spoczko nie zaczaiłem
Gdybys ty skończył chociaż przedszkole to byś wiedział że tu nie chodzi o wypowiedź Murańskiego tylko świadków których znalazł Onet i są gotowi zeznawać w sądzie ale nawrodzki obsrał zbroje i nie idzie do sądu bo dobrze wie że tamci mówią prawdę.
Więc tak, w kraju jest szansa że alfons i notoryczny kłamca zostanie prezydentem. Gorzej nie mogliśmy upaść.
wiem, że się podnieciłeś, mało wiesz................jednak poczytaj
to już kolejna taka zagrywka stosowana przez socjaldemokratów i udała się dwa razy, a pozew w trybie wyborczym dotyczy osób prywatnych a nie mediów,
więc sprawa byłaby oddalona do sądu jako pozew cywilny, platfusy ogłosili jako sprawę przegraną i sukces,
tak, że Nawrocki dobrze zrobił i choć sprawa potrwa jak zwykle w takich przypadkach ze trzy lata, to ktoś beknie za pomówienia
Czemu nie słuchamy autorytetów? Kwiatu polskiej inteligencji? Wykładowców szkół wyższych, aktorów, medyków, ludzi kultury, pisarzy, ludzi młodych?
Dlaczego nie słuchamy aktorów? Przecież głupszej grupy społecznej niż artyści to nie ma. Serio. No i trzeba dodać, że wśród nich najwyższe poparcie ma Trzaskowski.
problem w tym, że nie wygra. Nawrocki będzie miał znaczącą przewagę. Skąd to podejrzenie? Wystarczy spojrzeć na to jak ostatnio kompromitują się wszelakie sondażownie i przanalizować rzeczywiste nastroje wśród ludzi. Ból dupy za to będzie niesamowity po stronie aktualnie rządzących, którym rozpadnie się koalicja, oraz funkcjonariuszy głównego ścieku
A Tusk swoim ostatnim wywiadem z Rymanowskim tylko dołożył do pieca, no k🤬a gorzej wypaść nie mógł ze swoim nowym autorytetem, obywatelem Murańskim...
jak bardzo trzeba miec zryty łeb, zeby byc za jasnym kurestwem i złodziejstwem poisowcow, w dodatku się z tym obnosić. to wszystko co wyprawiał ziobro, te czarnki, wille, machlojki, mate3ckie, rymanowskie, wąsiki to nic. pozniej karol, którego uświeciłoa część społeczeństwa. to jest obraz tragedii i upadku zasad przyzwoitości.
A pisarze? Publicyści? Przedstawiciele wyższych uczelni?
Chodzi mi o ludzi wykształconych, z pojęciem, o czym mówią...
problem w tym, że nie wygra. Nawrocki będzie miał znaczącą przewagę. Skąd to podejrzenie? Wystarczy spojrzeć na to jak ostatnio kompromitują się wszelakie sondażownie i przanalizować rzeczywiste nastroje wśród ludzi. Ból dupy za to będzie niesamowity po stronie aktualnie rządzących, którym rozpadnie się koalicja, oraz funkcjonariuszy głównego ścieku
A Tusk swoim ostatnim wywiadem z Rymanowskim tylko dołożył do pieca, no k🤬a gorzej wypaść nie mógł ze swoim nowym autorytetem, obywatelem Murańskim...