Może jak wygra Trzaskowski to będzie weselej. W Rumunii nie minęło 10 dni od wyborów a Unia ( Niemcy ) już im masowo przysyła inżynierów i ubogacaczy kulturowych . Za jakiś czas pewnie się pojawią filmiki jak to zaproszeni przez Merkel goście , podarowani łaskawie przez rząd Niemiec Rumunom zaczną wywijać numery z maczetami i nożami . U nas w Polsce Warszawski Wilanów serdecznie przyjmie opalonych gości z Niemiec .
Gdybys ty skończył chociaż przedszkole to byś wiedział że tu nie chodzi o wypowiedź Murańskiego tylko świadków których znalazł Onet i są gotowi zeznawać w sądzie ale nawrodzki obsrał zbroje i nie idzie do sądu bo dobrze wie że tamci mówią prawdę.
Więc tak, w kraju jest szansa że alfons i notoryczny kłamca zostanie prezydentem. Gorzej nie mogliśmy upaść.
Polska to nie dz🤬ka żeby głosować na alfonsa
Przecież właśnie ABW negatywnie ocenilo Nawrockiego tylko jakiś przydupas z PiS pomimo negatywnej oceny przyznał mu poświadczenie
jprd. pomocnik alfonsa kandydatem na prezydenta. Takie zj🤬ie tylko w pl.
Gdybys ty skończył chociaż przedszkole to byś wiedział że tu nie chodzi o wypowiedź Murańskiego tylko świadków których znalazł Onet i są gotowi zeznawać w sądzie ale nawrodzki obsrał zbroje i nie idzie do sądu bo dobrze wie że tamci mówią prawdę.
Więc tak, w kraju jest szansa że alfons i notoryczny kłamca zostanie prezydentem. Gorzej nie mogliśmy upaść.
Polska to nie dz🤬ka żeby głosować na alfonsa
Przecież właśnie ABW negatywnie ocenilo Nawrockiego tylko jakiś przydupas z PiS pomimo negatywnej oceny przyznał mu poświadczenie
Jap🤬le 🤦♂️ Zaj🤬 se woreczek z nikotyną a macie z tym problem
I gdzie przez te 1.5 roku Tusk sprzedał Polskę?
Jprdl jak dzieciak powtarzasz jakieś głupoty 🤦♂️
Ja mam zachowanie patologicznego nałogowca.
Dziś to była nikotyna (przypominam, że mamy dbać o zdrowie rodaków i KAŻDA forma propagowania jest niewlasciwa, zwlaszcza dla nieletnich), jestes pewien co "zajebie" jutro?
Nie wypowiadam się zwykle w tematach politycznych, to bedzie ten jeden raz...
Jestem zszokowana jak nisko upadliśmy jako naród, żeby w imię NIECHĘCI do jednego kandydata wybierać oszusta, który publicznie wręcz kłamie (np na temat owego nudnego już snusa), który nie ma odwagi cywilnej by walczyć o swoje dobre imię przed sądem, który ma niejasną i mocno kryminogenną przeszłość, o dorabianiu jako alfons i bramkarz-kibol nie wspomnę.
Czemu nie słuchamy autorytetów? Kwiatu polskiej inteligencji? Wykładowców szkół wyższych, aktorów, medyków, ludzi kultury, pisarzy, ludzi młodych?
Naprawdę tak zaślepia nienawiść do Tuska, że nie można dać szansy człowiekowi, który sprawdził sie juz jako wlodarz wielkiego miasta? Wolimy patusa, w dodatku z frakcji, której większość Polaków przez ostatnie lata miala po kokardę?
Naprawdę wierzycie, że zielone łady, inżyniery, sprzedawanie majątku dopiero TERAZ, po wygranej Trzaska sie zacznie? Rany boskie...
W głowie mi sie to nie mieści...
Pluć możecie, zwisa mi to jak kilo kitu na agrafce.
podpis użytkownika