No i? Bezpiecznie jak w każdym mieście w Europie, oprócz paru szemranych dzielnic, które i w Polsce są. Tak, właśnie w Europie, w tej zlewaczonej, spedalonej, mutlikulti Unii, wyobraźcie to sobie. Ale sadole nie wiedzo, bo w dupie byli i świat oglądajo tylko przez prawicowe internety, które im z mózgów robią gówno. Podoba wam się takie życie w Matrixie, prawda? My, wspaniały naród bohaterów, w bezpiecznej, oblężonej twierdzy. A wszędzie wokół czają się czarni, ruscy albo banderowcy żeby wejść i odebrać nam bezpieczeństwo, pracę, dobrobyt, kobiety, a nawet mleko naszym dzieciom.
Polska to jednak p🤬lony zaścianek, że taki prymitywny przekaz chwyta.
No i? Bezpiecznie jak w każdym mieście w Europie, oprócz paru szemranych dzielnic, które i w Polsce są. Tak, właśnie w Europie, w tej zlewaczonej, spedalonej, mutlikulti Unii, wyobraźcie to sobie. Ale sadole nie wiedzo, bo w dupie byli i świat oglądajo tylko przez prawicowe internety, które im z mózgów robią gówno. Podoba wam się takie życie w Matrixie, prawda? My, wspaniały naród bohaterów, w bezpiecznej, oblężonej twierdzy. A wszędzie wokół czają się czarni, ruscy albo banderowcy żeby wejść i odebrać nam bezpieczeństwo, pracę, dobrobyt, kobiety, a nawet mleko naszym dzieciom.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Zwróćcie uwagę co jest pokazane na filmie: miasto/dzielnica w Polsce A, tam gdzie głosują na "pedała czaska". Przejdź się do Polski B: wiochy gdzie psy dupami szczekają albo zaułka sebixów, i wyglądając jak nietutejszy za pierwszym rogiem dostaniesz po ryju.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJa mieszkam we Włoszech 28 km od San Marino od 25 lat i takiego bezludzia i znieczulicy nie widziałem w żadnym kraju w jakim byłem PS:w Polsce faceci nap🤬lają małżonki , nadużywają alkoholu , póżniej aby pracować na kacu piją i nadużywają anfetamina .Co doprowadza do różnych chorób najczestniejsze są marskość wątroby i rak trzustki. Miłego życia w Polsce gdzie aby zrobić rezonans magnetyczny musiałem dać łapówkę lekarzowi w szpitalu w Radomsku aby moja biedna mama mogła być zbadana po przez zastosowaniu tego rezonansu magnetycznego, we Włoszech w latach 60’ też było bardzo rozpowszechnione dawać łapówki lekarzom ale Guardia di Finanza pozamykała ich wszystkich w więzieniach i pozabierała papiery każdemu kto nawet tylko raz wziął łapówkę i nie p🤬lili się po kontach zamykali nawet dyrektorów placówek więc od lat 60’ w Włoskiej służbie zdrowia NIK za nic nie płaci w urzędach to samo NIK nikomu nie płaci. Nie mogę uwierzyć że w 2025 roku w Polsce aby coś załatwić w urzędzie w szpitalu u dentysty u lekarza zawsze trzeba dać łapówkę.k🤬a buntujcie się nagrywajcie nadużywanie stanowiska i zobaczycie jak wszyscy nagle zaczną publikować audio albo filmiki gdzie wchodzi w grę łapówka to sam rząd będzie musiał powołać komisję na urzędy szpitale lekarzy dentystów
W Grenoble oparłem się hakiem o tablicę rejestracyjną w samochodzie cz🤬cha. Wgniotka wielkości paznokcia. Wyskoczył do mnie z mordą, jakbym mu całkę zrobił. Policje chciał wzywać. Parę dni później, w tym samym Grenoble, widziałem jak pan swoim samochodem przesuwał inny by zaparkować. Kierowca przesuwanego samochodu chwilę później wyszedł ze sklepu, poczekał aż pan zakończy manewr przepychania, po czym bez słowa wsiadł i odjechał. Pewnie dlatego że był biały...Także p🤬l, p🤬l. Może ktoś uwierzy?