Polska to jednak p🤬lony zaścianek, że taki prymitywny przekaz chwyta.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówByłem tam, biegałem z plecakiem na brzuchu, tak k🤬a bezpiecznie. To samo w Rzymie. W hotelu ostrzegali nas, żeby wrócić przed zapadnięciem zmroku. To jest dopiero nowoczesność. A w Polsce jak w średniowieczu człowiek wychodzi o 23 i nie gw🤬cą nawet.
Ja rozumiem, że jesteśmy na Sadisticu, ale chcesz mi powiedzieć, że mam zap🤬lać do Paryża, czekać aż zaczną kogoś gw🤬cić, pooglądać i wrócić tutaj z raportem wszystko opisać? To już ci k🤬a nie wystarcza, że źródłem jest miejscowa komenda policji, że coś p🤬lisz o ścieku?
Z innej beczki dzisiaj tylko 8 ataków nożem w Niemczech.
Ten problem jest tak marginalny, że powstają specjalne strony go śledzące XD
messerinzidenz (kropka) de
kłamiesz zakompleksiona lewicowa szmato. P🤬lony synu polaczkowatej szmaciury. Byłem w paru europejskich stolicach i jest syf i doskonale o tym wiesz , ale ze jestes smieciem bez ojca bo stara sie z czarnym puscila a w szkole na ciebie pluli to jedyne co ci zostalo to plucie w internecie przegrywie
No i? Bezpiecznie jak w każdym mieście w Europie, oprócz paru szemranych dzielnic, które i w Polsce są. Tak, właśnie w Europie, w tej zlewaczonej, spedalonej, mutlikulti Unii, wyobraźcie to sobie. Ale sadole nie wiedzo, bo w dupie byli i świat oglądajo tylko przez prawicowe internety, które im z mózgów robią gówno. Podoba wam się takie życie w Matrixie, prawda? My, wspaniały naród bohaterów, w bezpiecznej, oblężonej twierdzy. A wszędzie wokół czają się czarni, ruscy albo banderowcy żeby wejść i odebrać nam bezpieczeństwo, pracę, dobrobyt, kobiety, a nawet mleko naszym dzieciom.
No i? Bezpiecznie jak w każdym mieście w Europie, oprócz paru szemranych dzielnic, które i w Polsce są. Tak, właśnie w Europie, w tej zlewaczonej, spedalonej, mutlikulti Unii, wyobraźcie to sobie. Ale sadole nie wiedzo, bo w dupie byli i świat oglądajo tylko przez prawicowe internety, które im z mózgów robią gówno. Podoba wam się takie życie w Matrixie, prawda? My, wspaniały naród bohaterów, w bezpiecznej, oblężonej twierdzy. A wszędzie wokół czają się czarni, ruscy albo banderowcy żeby wejść i odebrać nam bezpieczeństwo, pracę, dobrobyt, kobiety, a nawet mleko naszym dzieciom.
Ja mieszkam we Włoszech 28 km od San Marino od 25 lat i takiego bezludzia i znieczulicy nie widziałem w żadnym kraju w jakim byłem PS:w Polsce faceci nap🤬lają małżonki , nadużywają alkoholu , póżniej aby pracować na kacu piją i nadużywają anfetamina .Co doprowadza do różnych chorób najczestniejsze są marskość wątroby i rak trzustki. Miłego życia w Polsce gdzie aby zrobić rezonans magnetyczny musiałem dać łapówkę lekarzowi w szpitalu w Radomsku aby moja biedna mama mogła być zbadana po przez zastosowaniu tego rezonansu magnetycznego, we Włoszech w latach 60’ też było bardzo rozpowszechnione dawać łapówki lekarzom ale Guardia di Finanza pozamykała ich wszystkich w więzieniach i pozabierała papiery każdemu kto nawet tylko raz wziął łapówkę i nie p🤬lili się po kontach zamykali nawet dyrektorów placówek więc od lat 60’ w Włoskiej służbie zdrowia NIK za nic nie płaci w urzędach to samo NIK nikomu nie płaci. Nie mogę uwierzyć że w 2025 roku w Polsce aby coś załatwić w urzędzie w szpitalu u dentysty u lekarza zawsze trzeba dać łapówkę.k🤬a buntujcie się nagrywajcie nadużywanie stanowiska i zobaczycie jak wszyscy nagle zaczną publikować audio albo filmiki gdzie wchodzi w grę łapówka to sam rząd będzie musiał powołać komisję na urzędy szpitale lekarzy dentystów
Widzę że większość osób która mieszka lub mieszkała w innym kraju EU, pisze w komentarzach że w innych krajach europejskich jest podobnie. Ja mieszkając w Bawarii napisze że jest jest jeszcze lepiej i bezpieczniej niż w Polsce. Szkoda mi wszystkich ludzi w polsce którzy jarają się filmami tego typu i żyją w złudzeniu jak to w polsce jest bezpiecznie itp. Zyjcie dalej w klamstwie bez sprawdzania faktów. Ja nigdy nie zapomnę ile razy w polsce, Naj🤬yKtoś, chciał mnie pobić albo mi groził.