jacek testuje mój sos własnej roboty , sos na początku jest słodki to zasługa mango ale po chwili habanero wkracza do akcji,
habanero jest jedną z najmocniejszych papryk na świecie
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
jak byłem w Indiach, to murasy do ostrego żarcia podawały taki talerzyk a na nim gruboziarnisty cukier oraz nasiona kminu, należy to pogryźć - momentalnie likwiduje ostry smak w ustach, podejrzewam, że przytłumia kubki smakowe czy coś w tym stylu w każdym razie idealnie przynosiło ulgę.
A co do uspokojenia bolu po papryczkach najlepsze, mleko-piwo-chleb. Od kiedy sosy sa robione na bazie z olejem lub oliwa z oliwek nie ma sensu picia wody itp tylko jest gorzej
Jestem w posiadaniu papryczki o nazwie Naga jolokia która osiąga niemal milion jednostek w scali Scoville'a (skala ostrości) i powiem wam że wystarczy na prawdę odrobina do potrawy żeby pokazało pazury, a odnośnie porannego stolca to po dość systematycznym jedzeniu papryczki dupa się przyzwyczaja i efekt ciepłej kupy nie stanowi już problemu.
Ludzie po obejrzeniu tego filmiku stwierdzam, że też tak zrobie z tym, że z typem w szkole między zajęciami.
Już znalazłem w necie JOLOKIA BHUT, żeby efekt był dobry ^^
Z tym, że mam pytanie czy da się gdzieś kupić papryczkę już wyhodowaną, a nie nasiona?
W sumie to im szybciej to nakręcimy tym lepiej ^^
hmmm napisałem że to jedna z najmocniejszych papryk na świecie i tak jest według skali, papryk są setki odmian ale większość to pod gatunki albo szczepy papryk, które zliczają się do jednej rodziny (odmiany) z taką samą ostrością , za czym coś napiszecie to sprawcie co piszecie i ile w tym prawdy
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie