Wszystko fajnie cacy... tylko co to za kultura tłumu ,który skanduje "wyp🤬alać"? I jak w tym kraju ma się zmienić coś na lepsze skoro ludzie chcący zmian zachowują się poniżej krytyki.
Co to k🤬a za podlaski akcent?
Są świadki że poszetł bardzo chamsko?
co to jest>?
won z polski
ogólnie to hołota i wieś umysłowa z tych ludzi
Ciekawe czy podatki odprowadza z tego grania.
Z mojej pracy zap🤬lają mi miesięcznie na różne składki ponad 400 zł
fiskus by sioe dop🤬lił do niego to by się osrał.
Panowie strażnicy Teksasu, Sopotu i prawa… litości.
,,Bo oni tylko egzekwują prawo’’ –W sposób wyjątkowo ciulowy i nadgorliwy. Samo prawo nie jest tu aż tak głupie ale warto doń podchodzić z odrobiną chociaż rozsądku. (...)
A gdybanie co by było gdyby wyciągnąć pojedynczych ludzi z tłumu i że pewnie by nie byli tacy odważni to debilizm. Pewnie że by nie byli, ty byś nie był i ja pewnie też. Argument z dupy, oceniajmy to co jest a tutaj mamy akurat zwycięstwo demokracji (tfu) na najbardziej podstawowym poziomie.
Piszesz, że demokracja zwyciężyła, a ja Ci powiem, że jednocześnie ukazała jak głupim jest systemem.
A to że ,,Kowalski znów "sk🤬i" (no litości, niby jesteś już pełnoletni to nie gwiazdkuj nam tu przekleństw, mamusia nie patrzy) premiera za biedę i SM za blokadę na kole'' to akurat dobra rzecz i nie do końca pasuje do reszty tego co piszesz. Z dobrego gniewu ,,zwykłych Kowalskich'' może w końcu wyjdzie pozytywna zmiana, ostatnio coś się naprawdę w tej kwestii zmienia i może już czas...![]()