Serio nadal kogoś to oburza bo dwóch facetów jest razem? Co w tym strasznego? Kogo obchodzi kto z kim się spotyka? Serio zazdrościcie bo się kochają? Czy w czym macie problem?
Pracuje w handlu.
Przyszedl klient, no taki full pedałowy gej. No widać, ze w mordzie miał więcej k🤬sów niż ja frytek, a zdarza mi sie oj🤬 2kg smażonych ziemniorów z dosiadu.
Ruchy takie wicie, te machniecia ręką, chód jakby sie starał zeby odbyt nie wypadł a jednocześnie strasznie go coś swedziało.
Ze 40lat.
Szminka k🤬a na ryju i polakierowane paznokcie.
Mam dane to dla beki z kumplami zrobiliśmy research.
Lekarz specjalista, żona, trojka dzieci.
Także widzicie, pozory mylą.
Ci z nagrania może też mają żony i dzieci a to jest inscenizacja na potrzeby jakiegoś spektaklu? XD
Ale wiecie, sadole, że nie musicie ich r🤬ać? Oni was też nie. Więc w czy problem? Ukryte pragnienia, których się wstydzicie, wypieracie i nienawidzicie?
Jest takie powiedzenie, że w innych ludziach najbardziej nie lubimy naszych własnych wad. Więc jak, któremu śni się po nocach, że obciąga koledze pytonga? Nie musicie odpowiadać, po prostu pomyślcie.
podpis użytkownika
Ola gringoPracuje w handlu.
Przyszedl klient, no taki full pedałowy gej. No widać, ze w mordzie miał więcej k🤬sów niż ja frytek, a zdarza mi sie oj🤬 2kg smażonych ziemniorów z dosiadu.
Ruchy takie wicie, te machniecia ręką, chód jakby sie starał zeby odbyt nie wypadł a jednocześnie strasznie go coś swedziało.
Ze 40lat.
Szminka k🤬a na ryju i polakierowane paznokcie.
Mam dane to dla beki z kumplami zrobiliśmy research.
Lekarz specjalista, żona, trojka dzieci.
Także widzicie, pozory mylą.
Ci z nagrania może też mają żony i dzieci a to jest inscenizacja na potrzeby jakiegoś spektaklu? XD
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.Hmm. Muszą się mocno kochać, bo ten ruszowy dramatyczny pasztet... 🤔
Byłam kiedyś z gościem, który po roku związku przyznał się, że jest bi. Okazało się, że bardziej kręci go wsadzanie męskiej pięści w żopu, niż wkładanie w c🤬kę. Poj🤬e chłopy, do pieca z nimi 🤟🏻