Troche nie miło, że jedno p🤬lone radio psuje wizerunek całego Chrześcijaństwa w Polsce.
podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmTroche nie miło, że jedno p🤬lone radio psuje wizerunek całego Chrześcijaństwa w Polsce.
Osobiście jestem osobą wierzącą, wiele osób stwierdzi, że ze mnie kretyn czy coś. Ale wierzę w Boga i pokładam w nim swoje życie, jakieś Radio Maryja nie obchodzi mnie, i tak po studiach uciekam z tego kraju, więc niech sobie Rydzyk nawet dzieci narobi, to gówno mnie to obchodzi.
Zastanawiam się co oni mają do gejów. Nie jestem ich zwolennikiem, ale (k🤬a) to też ludzie, niech się r🤬ają w dupę, tylko niech nie okazują swoich uczuć publicznie.
Mama powycinała Ci piekantne kawałki?
tamburyniarz - jesteś tak zajebisty, aż trudno mi uwierzyć, że jesteś prawdziwy <zakochany>
podpis użytkownika
Już raz dostałem ostrzeżenie za wszczynanie bezcelowych kłótni, więc jakby co, ty zacząłeś.
Ale niektórzy księża są poza tym całym syfem i często bywają pomocni ludziom, więc nie ma co wszystkich wkładać do jednego wora.
podpis użytkownika
Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,(...)i tak po studiach uciekam z tego kraju, więc niech sobie Rydzyk nawet dzieci narobi, to gówno mnie to obchodzi.