sk🤬ysyny j🤬e brudasy. zero poszanowania dla innej osoby. jak dla mnie mogliby sie we 2roz🤬bac na tych sankach i by mnie to nie ruszylo, a nawet bym sie cieszyl ale jak sobie pomysle ze dziewczynie mogli przy takim czyms zlamac kregoslup albo glowe rozlupac to az k🤬a noz sie w kieszeni otwiera.
mam dla ciebie złą wiadomość...
Ucz się synu! To takie same prawowite państwo jak Doniecka RL i Ługańska RL. A więc zdania są podzielone. Ukradziona ziemia Serbom przez muzłumanów dla mnie nie jest państwem!
Twoja opinia co jest państwem a co nie jest tyle samo warta, co opinia mieszkańców donbabwe i ługandy w mięsnych szturmach 😏
Debilu skończony jeden z drugim, co się dziwić że w tym kraju jest jak jest kiedy macie tak ogromny problem z logicznym rozumowaniem?
To jest górka/stok jak zwał tak zwał. Ludzie udali się tam w celu ZJAZDU na sankach/nartach/desce i robią to, po co tam poszli. Jeśli ktoś stoi jak święta krowa na pastwisku i NIE OGARNIA co się dzieje wokół niego, nie kontroluje sytuacji, TO JEST SAM SOBIE WINIEN tego, że ktoś się w niego wp🤬lił.
To tak jakbyś zatrzymał się na środku autostrady i miał pretensje że ktoś ci wjechał w dupe, już rozumiesz czy potrzebujesz jeszcze kilku przykładów?
jak widzisz zj🤬y lbie ze wszedzie do okola stoja ludzie, rodziny z dziecmi to sie nie rozpedzasz do 100km na godzine majac swiadomosc ze mozesz sie w kogos wp🤬lic. zdaj sobie sprawe z tego idioto ze nie tylko ty tam jestes ale tez inni ludzie i takim lekkomyslnym zachowaniem narazasz innych. i do czego ty porownujesz tluku j🤬y sytuacje jak na autostradzie jest ciagly ruch a tu widzisz ze 90% ludzi stoji w miejscu. w dodatku do tego, wybral takie miejsce gdzie bylo ich najwiecej , jakby odszedl chociaz troche dalej to moze by sie nie wj🤬 w nikogo, ale nie. j🤬y terorysta musi po swojemu. hatfu na ciebie psie jak nie rozumiesz takich prostych rzeczy to bym cie zaj🤬 jakbys cos takiego zrobil na moich oczach.