@Mateh
żebyś już wrócił na swojego fejsbuka i kwejka i tak w miarę dużego,grubego czarnego członka między pośladki
Nie każdy lubi takie rozrywki jak Ty. Ja jestem heteroseksualny i tam u mnie obowiązuje jedyny słuszny kierunek czyli wylotowy. Pedalstwa też nienawidzę więc idź sobie gdzieś indziej, kwiatuszku![]()
Dziękuję wszystkim za przemiłe komentarze, oczywiście szanuję fakt iż słuchacie tego gówna. Co niektórzy powinni poczytać od początku moje wpisy pod powyższym tematem a dopiero wtedy się spinać. Fakt, niepotrzebnie wziąłem udział w tej jakże zacnej dyspucie na temat tego gówna jakie zostało wrzucone. Na koniec - jebie mnie to czy ktoś nap🤬la na "moją" muzykępoza tym ja również się nie ograniczam jedynie do danego gatunku muzyki... ale to coś dla mnie jest gównem i koniec. Pozdrawiam i kończę temat ze swojej strony (co zapewne ucieszy co niektórych ale na prawde p🤬lę fakt powyższy).
Mnie tylko denerwuje fakt, że też jestem fanem Opetha (a raczej byłem,wolałem ich ostrzejsze albumy bo herritage nie potrafię słuchać) a ty popisujesz się gimnazjalnym humorem i ogromną ignorancją. Sam nie słucham neurofunku ani takiego dnb ale k🤬a, ja przynajmniej nie obrażam czyjegoś gustu ani upodobań muzycznych nie mając o danym gatunku pojęcia bo wiem, że każdy poszczególny typ muzyki to zazwyczaj inny styl życia i jest się temu oddany.