zajebiste... a potrafisz coś od siebie czy zamierzasz niczym j🤬y zaślepiony z wypranym mózgiem c🤬ty nawracać wszystkich na swoją pop🤬loną "muzykę"? Rytmiczne uszczanie bąków też w gruncie rzeczy jest muzyką więc...? Nie ograniczaj się bo nie warto![]()
ja p🤬le następny znawca sie znalazł,ja ci niemówie czego ty masz słuchać,temat ci nie pasuje to wyjdż.
podpis użytkownika
¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! Yeehaw
skoro już tak piszesz to chociaż sprecyzuj co muzyką jest a co nie(według ciebie oczywiście)
w przeciwieństwie do ciebie nikogo nie próbuje nawracać,z twoich wypocin wynika że to ty się ograniczasz,jeśli ktoś "wyp🤬zi" Straussa to co mu wtedy napiszesz?notke z wiki wrzuciłem mając nadzieje że zrozumiesz iż muzyka to szerokie pojecie i że ile ludzi tyle interpretacji,idąc twoim tokiem myślenia prawdziwą muzyką jest np.to: możesz sobie przewinąć do 00`30
pozdrawiam i życze miłego słuchania prawdziwej "muzyki"![]()
Nikogo nie próbuję nawracać - widzę, że zacząłeś oceniać mnie pod swoim kątem. Na h🤬j to gówno wrzucasz skoro atakujesz głosy (nie tylko mój) krytykujące to "coś"? P🤬lcie się wszyscy którzy macie naj🤬e w głowach od takiego właśnie gówna. Pajace - a ja zdania nie zmienię, jest to totalne gówno, nie jest to muzyka a wszystkie hejty po mnie spływająHejtujcie dalej, mam niezły ubaw
![]()
Więcej dystansu do siebie pieniaczu. Gwoli ścisłości mam styczność z osobami leczącymi się i dystans do wszystkiego pozwala im przetrwać psychicznie. Skończyłeś się napinać? To teraz wyjdź na spacer, weź głęboki oddech, pójdź do apteki po jakieś tabletki na uspokojenie a zobaczysz, że świat bez pieniactwa i napinki jest lepszy. Mimo wszystko życzę Ci spokojnego dnia![]()