wystarczyło by zlikwidować leki refundowane i było by po problemie. I nie było by takiej idiotki bo i po co i nie było by korupcji firm farmaceutycznych by "ich leki kupować"
wolny rynek by wszystko rozwiązał. Tylko ja mogę mówić a i tak miliony idiotów socjalistów nie wie o co chodzi.
Jeszcze trochę to komentarze na sadolu będą przypominać komenty na wp.pl. Nie wiem skąd się ci ludzie biorą ale ich wypowiedzi są jak suchary BongMan'a. I teraz apelek:
jeżeli obrażasz ludzi którzy głosowali na PO, jedziesz po obecnym rządzie, życzysz szubienicy tuskowi itd a jesteś zapalonym PISowcem- nie odzywaj się i nie dotykaj klawiatury. Nie ma nic gorszego niż pokłócenie się teamu w trudnej sytuacji.
fajnych mamy ministrów ostatnimi czasy. gdyby ktoś w taki sposób uświadomił mnie co do moich niekompetencji, ze wstydu rzuciłbym ta pracę żeby nigdy więcej nie było tak żenującej sytuacji. za co te c🤬je biorą pieniądze. gdyby ludzie z ich wiedzą i pojęciem na dany temat zaczęli np. budować mosty, to k🤬a nikt nigdy by po nich nie przejechał, więc jak tu ma być dobrze?