Chodzi Mi, że wszystkich innych niż białych macie w dupie, traktujecie jak murzynów. Arab, latynos, azjata, dla Was to jeden c🤬j, wiem skąd jest Carlos, gdzie grał i jakie ma p🤬lnięcie. Teraz wielce go bronicie, przyjdzie do zwykłych ludzi, o innym kolorze skóry, to wrzucacie ich do jednego worka i jedziecie po nich, o to Mi chodziło.
Ale o co chodzi ze wstawka z Adebayorem? Te rzucane hot dogi i poruszenie kibicow nie byly spowodowane kolorem skory Togijczyka tylko faktem, ze celebrowal radosc przed nosem kibicow arsenalu w pierwszym meczu miedzy city a kanonierami po jego transferze. Ten dopisek "i na dodatek poza Roberto:" ni jak sie ma do rasistowskiego zachowania tych malp z trybun w Rosji.
nastolatki cię linczyją za sadystyczny komentarz na sadisticu, k🤬a no nie, po c🤬j te łebki tutaj konta zakładają? przecież to nie portal dla miłośników tych samych płci, murzynów, zwierzątek,
SADISTIC K🤬A!
a tobie to chyba carlos regularnie w nocy do lozka...
uhuhuhuhhhh k🤬a ;( zadnego piwka ci niedali za twą błyskotliwą ripostę bo chyba tylko dlatego to napisałeś. Pomogę ci i dam ci jedno. Chociaż trochę umile twe nędzne życie. Ja p🤬le jak można mieć w nicku gebels... Trochę szacunku do historii Polski.
weź gościu rozbieg i p🤬lnij w ściane może ci się poukłada w głowie. Albo wyjdz ze znajomymi na piwo jesli ich masz oczywiscie.
Nie chce mi się już cb wyzywać pozatym na twoim miejscu gdybym miał 26 lat(jesli je masz i nie jestes gimbem) nie zawracałbym sobie dupy 18 letnim gowniarzem i nie wdawał się w wyzywanki na forum.
Idz po rozum do głowy i na drugi raz zwyzywaj dla pokazu czarnoskórego z afryki a nie gwiazdę piłki nożnej i idola dzieciństwa. Pewnie byłeś z tych co oglądałeś jak chłopaki w piłkę kopią bo byłeś za słaby lub poprostu stałeś na bramce i nie masz szacunku do idolów dzieci w latach 90
a Jaki z Carlosa murzyn?
Nie chce mi się już cb wyzywać pozatym na twoim miejscu gdybym miał 26 lat(jesli je masz i nie jestes gimbem) nie zawracałbym sobie dupy 18 letnim gowniarzem i nie wdawał się w wyzywanki na forum.
weź gościu rozbieg i p🤬lnij w ściane może ci się poukłada w głowie. Albo wyjdz ze znajomymi na piwo jesli ich masz oczywiscie.
No do maja maturka i koniec szkoły. Nie żeruje akurat tak się składa że własna działalność gospodarcza i dosyć opłacalna, więc będę się raczej trzymał firmy rodzinnej
Pewnie byłeś z tych co oglądałeś jak chłopaki w piłkę kopią bo byłeś za słaby lub poprostu stałeś na bramce i nie masz szacunku do idolów dzieci w latach 90