podpis użytkownika
...
K🤬a! Świetna analiza! Powinieneś wyjaśniać katastrofę w Smoleńsku! Swoim podpisem pod avatarem pokazujesz jakim kawałkiem gówna jesteś.
JKM ma poglądy takie jakie ma. Można się z nimi zgadzać lub też nie. Wk🤬ia mnie tylko fakt, że jest gnojony, wyśmiewany przez dziennikarzy (szczególnie TVNu), robi się z niego największego idiotę.
Szanuję go nie za jego poglądy a za to, że nie daje się tym p🤬lonym dziennikarskim k🤬om, zawsze potrafi się im postawić, nie poddaje się w walce o prezydenturę i nie robi z siebie gównianego błazna jak palikot.
Nie podniecajcie się już tym JKM, bo to idiota.
Ten kto uważa że broń jest niczym niebezpiecznym to gratuluję, a porównywanie jej z penisem jest czymś śmiesznym. Ja jakoś nie słyszałem żeby ktoś wyszedł na ulicę i masowo gw🤬cił, a o strzelaninach jak najbardziej.
Broń jest okazją dla milionów debili, na przykład takich pojebów z sadola do tego aby na trzeźwo czy też nie urządzić sobie rozrywkę, szantaż, rabunek czy rozbój. Broń w przeciwieństwie do penisa jest prosta w użyciu, szybka i skuteczna, a szczerze nie każdy potrafiłby zgw🤬cić kobietę, szczególnie że aktualnie tak dużo samotnych kobiet ma coś do obrony.
Pozwolenia na broń powinny być wydawane ostrożnie i po długich analizach, rozmowach czy ocenie psychologa. Wszystkim innym, na przykład z🤬bom z KNP czy UPR ta broń nie jest k***a potrzebna, nie powinni jej mieć i ch*j będzie z ich walką o to.