No i to są k🤬a prawidłowe reakcje. Kotek leży na ulicy, nie wie co się dzieje a p🤬dy jadą, bo się k🤬a im śpieszy do swojego zj🤬ego życia. Ja jebie, jak zobaczyłem scenę, gdzie wszyscy jadą jak gdyby nigdy nic i tylko jeden gościu stanął i wziął go ze sobą, to k🤬a dochodzę do wniosku, że 90% społeczeństwa to bezwartościowe gówno do odstrzału.
Szacunek dla tych ludzi. To że jesteśmy mądrzejsi od zwierząt to nie tylko zaleta, ale i obowiązek, żeby o nie dbać i im pomagać. A kto morduje zwierzęta dla zabawy powinien z automatu trafiać do psychiatryka i codziennie podawać mu lek o nazwie murzyński k🤬s
moja żona zachowuje się jak zwierze dlatego musze jej pomagać
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
zaraz gimbusy wyskoczą z komentarzami typu ''jest jeszcze wiara w ludzi'' itp.
DhuDraug napisał/a:
Pewnie dlatego ludzie docelowo mieli nie być tylko zwierzętami, by pomagać im w takich właśnie sytuacjach.
Miało być dobrze, a wyszło jak zwykle. Obrazek
A to zdjęcie co ma znaczyć? Mamy się rozczulić czy co? Ktoś tym ptakom na siłę pchał do dziobów te zapalniczki czy inne śmieci?
bardzo lubię patrzeć na to, że komuś na tym świecie się jeszcze chce być dobrym tylko szkoda, że np ostatnia sytuacja nie miałaby miejsca, gdyby nie ten podły gatunek, jakim jest człowiek - bo po c🤬j te sieci i inne śmieci do wody wrzucać.