A co tu jest takiego ciemnego?Że wierzą w jakiegos pustynnego bozka i dają się robi w ciula karabasowi?
Na zachodzie sa wrózki, plaskoziemcy, antyszczepionkowcy, jakies popie**olone sekty.
hmm.. gdzieś już to słyszałem. @Belweder, czy to ty?
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefonTu nie trzeba opierać się na większej ilości źródeł. Stare pokolenie to 80% wredne k🤬y, które latami niszczyły kraj i niestety dalej to robią. Obłąkane babcie, które jedynie co widzą to świętego księżulka, bo przecież on nic nie mógł złego zrobić - bo jest księdzem nie ? Młodzież zła. Pis wspaniały bo daje. O ekonomi to świnia w korycie więcej od nich wie a nie ma głosu, więc dlaczego one mają? Do wiary nie mam nic ale tą całą piękną instytucję nazywaną kościołem i moherowe berety to bym wyj🤬 w p🤬du.
Jeśli nie zgadzam się z tymi chorymi umysłowo starymi babami to znaczy, że wyglądam jak ten klaun z filmiku ? Albo jeśli nie popieram nadużyć kościoła to znaczy, że jestem gejem? Głupi jesteś czy jak? Nie jestem za wieloma rzeczami, które dzieją się w Polsce. Morawiecki w Brukseli gada, że Polska to biedny kraj a w tv leci jaki to mamy wspaniały wzrost gospodarczy i jak pkb leci w górę. Zakupy za 150 zł w biedronce to prawie nic się nie kupi. Płace ile niby wzrosły w stosunku do wzrostu innych produktów? Wszystko poszło ostro w górę z cenami a wypłaty ile podnieśli ? 200 zł brutto przez 4 lata ? Mam do czynienia z obecnym przemysłem i po prostu jestem już zmęczony tym co się dzieje i tym jak ludzie są tępi i ślepi.
Kasta, klika i teorie spiskowe. O ile z Sadowskim rzekomo to prawda, to podaj przykład jakiegoś zgłoszenia molestowania przez pozostałych, których wymieniłeś. Przecież Niezależna itp nie odpuściłyby tematu, a ewentualne ofiary na pewno nie milczałyby. Szczególnie teraz, gdy TVP jest prawdziwie narodowa i wszelkie lewackie wynaturzenia nie są tematem tabu.
Tyle że na zachodzie żadna wrózka czy inny sekciarz nie ma podpisanego konkordatu gwarantującego wpływy ochrone i kasę - wiec to takie puste p🤬lenie (czyli standard) ze u nas jest lepiej - tak jakbysmy my nie mieli również swoich antyszczepionkowców i płaskoziemców...
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Dobrze to ja pisałem, że tylko potrafisz p🤬lić głupoty wyssane z palca, ale jak powiem "sprawdzam" to wychodzi, że c🤬ja wiesz, w dupie byłeś i gówno widziałeś.
Łeb sobie sprawdź już ktoś ci napisał. Adresy domowe dilerów tezs chcesz ? Panie "sprawdzam
" LOL.
A co, też znasz? K🤬a, czego ty nie znasz! Pewnie kody do walizek atomowych Trumpa też masz. Idźże bajkopisarzu, takie śmiemy to możesz dzieciom w przedszkolu sprzedawać, choć pewnie nawet one cię wyśmieją.