Zabawne jest jak te lewackie media milcza na temat pedofili celebrytów. Wiadomo swoich nie ruszą. A jest tego sporo.
Sadowski znany jazzmann, od lat było wiadomo ze r🤬a małe dzieci, Rodzice podczas jego koncertów wstawali i mówili by odp🤬lił sie od ich dzieci. Temat był znany od ponad 20 lat albo i dłużej. Dopiero niedawno jeden dziennikarz odkopał temat i dostał sadowy zakaz pisania o nim na pół roku.
Znany dziennikarz, słynacy z zamiłowania do szybkich samochodów o którym spiewano "Razdko widuje cię z dziewczętami, a widuje cały czas". Niejaki Kuba Powiatowy, uczeszczał do burdeli gdzie zabawiał sie z 14 letnimi chłopcami.
Znany rezyser, tak samo wielbiciel dojrzewających chłopców, ale tych łowił na Dworcu Centralnym.
Sa nadal bezkarni i kryci przez swoje srodowisko. Zupełnie jak klechy.
tyle w tobie miłości i dobrych myśli,
nie znasz faktow, bo opierasz się na jednym źródle,
a już wydałeś wyrok
k🤬a, niezwykle inteligentny z ciebie typo
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefono ty j🤬y antypolski śmieciu obrońco pedofilków. Idź w niedziele do kościółka niech ci czarny wyliże dupę śmieciu.
To mnie rozśmieszyłeś na wieczór. Dawaj adres chociaż jednego takiego burdelu z 14 letnimi chłopcami. Chyba ci się z Tajlandią pomyliło.
To mnie rozśmieszyłeś na wieczór. Dawaj adres chociaż jednego takiego burdelu z 14 letnimi chłopcami. Chyba ci się z Tajlandią pomyliło.
Tu nie trzeba opierać się na większej ilości źródeł. Stare pokolenie to 80% wredne k🤬y, które latami niszczyły kraj i niestety dalej to robią. Obłąkane babcie, które jedynie co widzą to świętego księżulka, bo przecież on nic nie mógł złego zrobić - bo jest księdzem nie ? Młodzież zła. Pis wspaniały bo daje. O ekonomi to świnia w korycie więcej od nich wie a nie ma głosu, więc dlaczego one mają? Do wiary nie mam nic ale tą całą piękną instytucję nazywaną kościołem i moherowe berety to bym wyj🤬 w p🤬du.
Zabawne jest jak te lewackie media milcza na temat pedofili celebrytów. Wiadomo swoich nie ruszą. A jest tego sporo.
Sadowski znany jazzmann, od lat było wiadomo ze r🤬a małe dzieci, Rodzice podczas jego koncertów wstawali i mówili by odp🤬lił sie od ich dzieci. Temat był znany od ponad 20 lat albo i dłużej. Dopiero niedawno jeden dziennikarz odkopał temat i dostał sadowy zakaz pisania o nim na pół roku.
Znany dziennikarz, słynacy z zamiłowania do szybkich samochodów o którym spiewano "Razdko widuje cię z dziewczętami, a widuje cały czas". Niejaki Kuba Powiatowy, uczeszczał do burdeli gdzie zabawiał sie z 14 letnimi chłopcami.
Znany rezyser, tak samo wielbiciel dojrzewających chłopców, ale tych łowił na Dworcu Centralnym.