Ale dlaczego j🤬 Putina? Jeden z nielicznych (fakt dyktator) polityków którzy dbają o swój kraj i jego bezpieczeństwo. Co jakiś Janusz z Toyoty wie o rządzeniu krajem takim jak Rosja która jest jednym z trzech największych graczy na rynku? Ten Janusz myśli że Putin bedzie po dupie całował (tu wpisz obojętnie którego prezydenta bądź premiera Polski bądź innego europejskiego kraju) żeby się przypodobać? No k🤬a chyba nie bardzo. Gość w odróżnieniu od naszych czy tam europejskich polityków ma w dupie poprawność polityczną i patrzy na swój kraj a nie na to co serwują nam nasi. Czyli multikulti, zamachy i malowanie kredą po asfalcie. Gość się nie p🤬li w tańcu i taki powinien być prezydent/przywódca a nie jakaś mamałyga która się tylko uśmiecha. Może się to komuś podobać albo nie ale nikt nie powie że Rosja ma c🤬jowego prezydenta.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Ale dlaczego j🤬 Putina?
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
żaden szmalcownik, ale za słowo "j🤬" dostaje się grzywnę.
tu zaś widzę za to, że kolega ma chyba w domu na ścianach tego typu hasła, albo po prostu, wychował się w jakimś rynsztoku. ja na szczęście nie...
Od 1989 roku z Polski wyszło tyle szmalu że byś sobie jakiś kraj mógł kupić a liczac od 1945 pół Afryki było by nasze więc weź idź z tymi bzdurami gdzieś daleko bo każdy polityk kradnie tylko u ruskich jest mała różnica, może i kradną ale nie dają sobie wchodzić na głowę i dbają o swoje interesy. A u nas kradną a do tego są c🤬ja warci i sp🤬olili wszystko co się tylko dało. To by było pierwsze. Drugie, gdybym miał wybierać pomiędzy którymkolwiek z prezydentów Polski a Putinem wybrał bym Putina. To wcale nie jest jakieś uwielbienie Rosji tylko zwyczajnie mają przywódce z jajami a nie marionetkę. A to co napisałeś zwyczajnie wskazuje że c🤬ja się znasz.
Z Polski wypłyneła po 1989 rzeka pieniędzy, ale z Rosji wypłynął w tym czasie wypłynęło morze. Polecam doczytać. Gdyby Polska miała takie zasoby jak Rosja, to nawet z naszymi partaczami partyjnymi bylibyśmy potęgą, a nie tylko uzbrojoną stacją benynową.
@Sabajone
Czyli rozumiem że Kim Jong Un jest jeszcze lepszym przywódcą bo jeszcze lepiej dba o bezpieczeństwo i stabilność państwa?
A co do twojego pierwszego posta to myślę, że można go j🤬 za to, że im lepiej wychodzi mu rządzenie, tym gorzej dla nas.
Zobaczmy na Vkontakte: jedyny konkurent facebooka i co? Założyciel zmuszony przez rząd do sprzedaży swoich akcji, do czeog nawet specjalne sił i wojsko zostało użyte (przeciwko zwykłemu obywatelowi który rozwijał firmę), jednym z powodów było iż Durov nie udostępnił danych osobowych użytkowników publikujących materiały protestów na Majdanie na grupach Vk - po prostu dbał o użytkowników. W efekcie współpracownicy Putina przejęli całą infrastrukturę i teraz zarządzają firmą, mając dostęp do wszystkich danych przez serwis gromadzonych.
Ale dlaczego j🤬 Putina? Jeden z nielicznych (fakt dyktator) polityków którzy dbają o swój kraj i jego bezpieczeństwo. Co jakiś Janusz z Toyoty wie o rządzeniu krajem takim jak Rosja która jest jednym z trzech największych graczy na rynku? Ten Janusz myśli że Putin bedzie po dupie całował (tu wpisz obojętnie którego prezydenta bądź premiera Polski bądź innego europejskiego kraju) żeby się przypodobać? No k🤬a chyba nie bardzo. Gość w odróżnieniu od naszych czy tam europejskich polityków ma w dupie poprawność polityczną i patrzy na swój kraj a nie na to co serwują nam nasi. Czyli multikulti, zamachy i malowanie kredą po asfalcie. Gość się nie p🤬li w tańcu i taki powinien być prezydent/przywódca a nie jakaś mamałyga która się tylko uśmiecha. Może się to komuś podobać albo nie ale nikt nie powie że Rosja ma c🤬jowego prezydenta.