Ach, ten Tool. Trójwymiarowa muzyka, wprawiające w psychodeliczne nap🤬lenie przy odrobienie wczucia (szczególnie 2 ostatnie płyty). Słowa nie wyrażą wspomnień i emocji związanych z dziełami tego zespołu.
A tutaj taka mała ciekawostka z koncertu dla innych fanów Toola i Maynarda (chociaż każdy kto zagłębił się w historię zespołu wie, że liderem jest pomijany Adam Jones). Akcja od 1:50.
Incydent z fanem:
Niektórzy z gościa (czyt. fana na scenie) mieli polewę, jednakże ja uważam, że zgw🤬cenie przez Maynarda jest bezcenne, hahah.
Ja rozumiem bycie fanem, ale jak się dochodzi do jakichś informacji to się je sprawdza w kilku lub kilkunastu źródłach. Nie jestem krzykaczem ani też jakimś szalenie zawziętym fanem Toola jestem słuchaczem a jednak z potwierdzonych źródeł wiem że ten fan wskakujący na scenę to dźwiękowiec Toola. I dodam że w 90% Maynard James Keenan występuje na koncertach nie pokazując się osobiście na scenie w Tool-u tylko za oświetloną ścianą z jakiegoś materiału (byłem na 3 koncertach). Uwielbiam Toola, A Perfect Circle, Pucifera, TexAns. Świetna muzyka. Cheers!
Tak się zdarza, że nieraz na koncertach ktoś wskoczy na scenę by po chwili z niej zejść.
dałem zasłużone piwko bo doceniam ludzi co zmieniają swoje dotychczasowe życie. Ukłon w Twoją stronę i życzę sukcesów![]()
takich stęchłych ludzi jak Ty to nienawidzę! Zacznij żyć własnym życiem!