Wysłany:
2013-12-14, 19:10
, ID:
2751291
32
Zgłoś
Wk🤬iają mnie takie nierozumne szczyle...
Kiedyś jechałem dosyc szybko rowerem - dzieciak biega k🤬a w tą i spowrotem a widzi że jade,matka wyjebka totalna... Dobra dzieciak przeszedł na krawędź drogi to przyśpieszam i nagle JEB ! wp🤬lił mi sie centralnie pod koła jak p🤬lone kamikaze (a mnie widział) nie wiem czy bachor jakiś niedorozwinięty czy inny c🤬j,może pomyślał że nad nim k🤬a przelece , wrzask ryk,matka drze ryja jak jezdze - nosz k🤬a jego j🤬a w dupe mać ! niech jeszcze tak po autostradzie pop🤬la to mamuśka w ogóle bedzie cała happy.
Inna sytuacja z trochę innej beczki,siedzę w urzędzie i szczyl zap🤬la w wąskim korytarzu wp🤬lając się wszystkim pod nogi,ludzie się śpieszą i w ogóle ale c🤬j...a matka? kompletna wyjebka, i nikt takiej nie zwróci uwagi ani nic bo zaraz bedzie p🤬lony wrzask... już miałem ochote wziąć tego dzieciaka pod pache i odstawic starej ale bałem sie że bedzie jeszcze darcie p🤬dy że macam jej bachora czy inny c🤬j,k🤬a niech jasny c🤬j strzeli takich j🤬ych k🤬a imbecyli.
Ja k🤬a kiedy byłem dzieciakiem zostałem nauczony aby uważać na ulicach i zwyczajnie NIE WP🤬LAĆ SIE POD KOŁA,ALBO K🤬A NIE WP🤬LAĆ ŁAP GDZIE PISZE "NIE DOTYKAĆ".
Jak jadę samochodem i widzę jakiegoś bachora przy krawędzi to zwalniam prawie do zera bo c🤬j wie co takiemu gnojowi może strzelić do łba,bedzie sie zamierzał "przejsc nie przejsc" i nagle w ostatniej chwili BENG K🤬A ! wp🤬la ci sie na maske p🤬lone kamikaze a ty już masz życie dokumentnie sp🤬olone przez j🤬e małe nierozumne gówno,dzisiejsze szczyle zamiast mózgu mają p🤬lony orzech ! Chociaż ofkozz nie dotyczy to tylko dzieci.