moja opinia jest krótka. dzisiaj pedały się jarają "bo zniszczył symbol religijny", a za chwilę będą płakać, że są ganiani już nie tylko przez pojedyncze jednostki. ale przez wszystkich. odwiedzania w szpitalach nie będzie, ślubów nie będzie, a nap🤬lanie pedalstwa stanie się sportem narodowym.
rozumiem, że do tego dążycie lewaki za ajfonem w kredycie, sojową latte i zrujnowanym organizmem przez wegedietę...
moja opinia jest krótka. dzisiaj pedały się jarają "bo zniszczył symbol religijny", a za chwilę będą płakać, że są ganiani już nie tylko przez pojedyncze jednostki. ale przez wszystkich. odwiedzania w szpitalach nie będzie, ślubów nie będzie, a nap🤬lanie pedalstwa stanie się sportem narodowym.
rozumiem, że do tego dążycie lewaki za ajfonem w kredycie, sojową latte i zrujnowanym organizmem przez wegedietę...
jest tu kilku ateistów i mam pytanie, może ktoś mi z sensem odpowie,
po co ten typ to robi, bo na pewno nie jest to jego posesja
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Najlepiej będzie jak się jego zapytasz.
Na marginesie to miejsce odj🤬ych figurek religijnych jest w świątyniach a nie na ulicy.
A możesz nas oświecić co mają się pedały do tej akcji z krzyżem?? Gdzieś jest napisane że to pedal? Może Ci podpowiem że hetero ludzie też nie lubią kościoła i religi