Podoba mi się, że nigdzie poza drogą nie ma drzew. Za to wzdłuż drogi jest miliard. Mądry design.
rutko83 napisał/a:
Gdyby nie drzewa to by odfrunął tym porsze
Po coś są ograniczenia
Poczytaj tak że po co są sadzone drzewa przy drogach.
Chłopcze po szkole specjalnej
W Polsce jest wiele takich dróg, które służyły również kiedyś jako drogi transportowe amunicji, sprzętu wojskowego itp. Drzewa zasłaniały drogę i nie było widać konwojów
Kurde, akurat w te wakacje jeździłem 2 tygodnie po Warmii i ani razu drzewo mnie nie próbowało zabić.
Za to cała masa kretynów ścinająca zakręty i wyprzedająca pod górkę, owszem
Strasznie słabe i łatwopalne to Porsche. Zakładam oczywiście że jechali max 90 km/h jak wszyscy polscy kierowcy . A tak BTW to na onecie napisali że spieszyli się na służbowy obiad. To chyba dobre tłumaczenie.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie