Polska taka piekna, tylko my przyzwyczajeni, tego nie widzimy. Potrzeba obcego, obiektywnego oka, ze MY zyjemy w dobrym i pieknym kraju.
 Jeden z nich który dobrze gada po polsku powiedział mi, że to w polsce pracując JEDEN DZIEŃ wyciągnie tyle co tam w tydzień, więc chyba musi być coś na rzeczy, że ciągną tutaj tłumami
  Jeden z nich który dobrze gada po polsku powiedział mi, że to w polsce pracując JEDEN DZIEŃ wyciągnie tyle co tam w tydzień, więc chyba musi być coś na rzeczy, że ciągną tutaj tłumami   dodam, że stawka dla ukraińca u mnie to 8zł netto, pracują po 10-12h dziennie, brak dodatku nadgodzinowego.
  dodam, że stawka dla ukraińca u mnie to 8zł netto, pracują po 10-12h dziennie, brak dodatku nadgodzinowego.
                                                                                                         Jednak nie każdy kraj na wschód od Bugu powinniśmy widzieć tak, jak widzimy Ukrainę. Będąc na Białorusi prawie nie widziałam różnicy między Polską a Białorusią. No, może poza paroma aspektami.
  Jednak nie każdy kraj na wschód od Bugu powinniśmy widzieć tak, jak widzimy Ukrainę. Będąc na Białorusi prawie nie widziałam różnicy między Polską a Białorusią. No, może poza paroma aspektami.