dziwne, że tylko raz widziałem polskie służby po stronie niemieckiej.
i była to straż pożarna usuwająca drzewo z drogi...
a niemieckie co chwila czegoś u nas "szukają"
to, że nasze służby nie odczuwają potrzeby poszukiwania przygód u wroga to nie moja wina, ani nie moja, że wróg przyjeżdża do nas. Takie jest prawo w ramach konwencji z schengen i tyle, maja prawo, a czy ktoś z tego korzysta to już inna sprawa.
widzę, że o prawie wiesz tyle co ja o fizyce kwantowej, czyli nic! nie mam z tobą zamiaru wdawać się w dyskusję, bo nie dość, że nie wiesz co i o czym piszesz to jeszcze strugasz mądrale! czytaj ze zrozumieniem to zadanie na tegoroczne wakacje! mogą wjechać na terytorium państwa członkowskiego, które ratyfikowało układ z schengen i nie muszą tego wcale robić na bombach!
No właśnie widać, że jedynym, który ma problemy z czytaniem, jesteś ty. Weź wdech, wydech, p🤬lnił baniakiem o ścianę i poszukaj punktu w schengen, który zezwala im zap🤬lać 100km/h w obszarze zabudowanym bez sygnału.
Nie znajdziesz takiego, więc milcz.
Tak bo k🤬a niemiecki radiowóz zap🤬la po naszej stronie jak nie widzisz w tym problemu to okay ale ja widzę.
Jakbyś wyszedł kiedyś z piwnicy to byś wiedział że są już chyba 4 posterunki policji gdzie współpracują niemieccy i polscy policjanci.
I wspólnie patroluje okolice granicy i nic dziwnego że czasem niemiecki radiowóz jest w Polsce a polski w Niemczech ale takie z🤬by jak wy doszukuja się już inwazji jak w 39 🤦♂️