Miejsce kurort turystyczny Alona, Panglao, Filipiny. Klient zwyzywał pracownicę w fast foodzie i wdał się w kłótnię, ktoś wezwał policję.
Za to właśnie do Duterte mam szacunek. I na dodatek nie miał białoruskich czy kongijskich standardów że morduje się przeciwników politycznych, ale likwidował gangusów i cpunów.Nowy prezydent i jak to się zmieniło. Za Rodrigo Duerte gość już był sitem. Nie mają również długiej broni co mnie dziwi. Jeszcze 2 lata temu na Mindanao tak było przed każdą galeria.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Za to właśnie do Duterte mam szacunek. I na dodatek nie miał białoruskich czy kongijskich standardów że morduje się przeciwników politycznych, ale likwidował gangusów i cpunów.
I sk🤬iele z nowego rządu, wiedząc że ludzie szybko będą mieli ich dość, wydali go za granicę do szajbusów z ICC — mimo że prawnik który go oskarżył dawno już zeznał że sprawę nakręciło dwóch polityków na podstawie fałszywych zeznań, sąd w kraju stwierdził że nie ma jurysdykcji, itd.
Myślę, że zmiana u władzy nie ma znaczenia dla tej sytuacji. Pod niektórymi galeriami i innymi strategicznymi miejscami nadal stoją z długą, nie tylko na Mindanao. Tutaj mamy jolibee 300m od popularnej plaży, nikt nie będzie strzelał w takim miejscu bez uzasadnienia do nieuzbrojonego gościa, który nie stanowi większego zagrożenia, tym bardziej przy turystach, więc nie, nie byłby sitem. Po prostu komiczna sytuacja dnia codziennego XDD.
Jakie śmierć i życie XD, jakie zmęczony XD. Ich głównym zadaniem jest op🤬lanie się i od czasu do czasu wymuszanie łapówek od turystów za jazdę skuterem bez prawka, także na ich miejscu bym się cieszył, że mi się coś ciekawego trafiło. Z nudów.
Wypożyczonym samochodem, w sensie tirem. Czuć od Ciebie hemoroidem i zasikanym bidonem, patrząc na ilość i jakość tych Twoich wysrywów.
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?