No k🤬a mać. Co za debil. Wyprzedzał sznur pojazdów do c🤬ja, a nie 5 osób co obok siebie jadą i wyprzedzają się nawzajem. Wyprzedzanie na trzeciego to jest wtedy, kiedy wyprzedzasz auto, które też wyprzedza jak tu na zdjęciu.
Obrazek
Wyprzedzanie na piątego to chyba tylko na pasie startowym byłoby możliwe...
Pomogę wam rozwikłać zagadkę... Policjant został ukarany ponieważ byłem w trakcie manewru wyprzedzania a kierowca skręcający w lewą stronę na parking leśny nie zachował należytej ostrożności.
No k🤬a mać. Co za debil. Wyprzedzał sznur pojazdów do c🤬ja, a nie 5 osób co obok siebie jadą i wyprzedzają się nawzajem. Wyprzedzanie na trzeciego to jest wtedy, kiedy wyprzedzasz auto, które też wyprzedza jak tu na zdjęciu.
Obrazek
Wyprzedzanie na piątego to chyba tylko na pasie startowym byłoby możliwe...
A więć tak wszyscy jadą grzecznie i kulturalnie i prawdopodobnie z max dozwoloną prędkością, ale Pan Dróg z kamerką nie będzie takim frajerem jak pozostali i postanowił wszystkim pokazać, gdzie raki zimują. Chciał dojechać szybciej - to dojechał. Hahahahahahaha
Chciał pokazać cwqelom jak się zap🤬la (zapewne) szybko i bezpiecznie - to pokazał.
Może jeszcze po to by za pół kilometra zjechać do posesji - bym się nie zdziwił. Założę się, że pluł sobie w brodę, że nie jechał jak przykazania nakazują.