@up No nie czepiaj się... niegramatyczność ma podrzędne znaczenie wobec próby odczarowania na potrzeby sytuacji tego niesławnego skrótu.
jak takie głąby dostają się do policji brak mi słów
@nowynick
Byś się k🤬a douczył - straż miejska może ci zatrzymać auto tylko w kilku miejscach w Polsce.
Strażnik miejski ma prawo do zatrzymania pojazdu tylko w razie, gdy stwierdzi, że kontrolujący nie zastosował się do znaku „B-1”, tj. do zakazu ruchu w obu kierunkach.
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Właśnie o to chodzi, żeby kandydat na policjanta był niezbyt bystry i przede wszystkim posłuszny. Ma nie wykazywać własnego myślenia. Po to właśnie kandydaci na policjantów przechodzą testy psychologiczne mające na celu wybrać kandydatów o inteligencji trochę poniżej przeciętnej i posłusznych, którzy na rozkaz przełożonych wyjdą na ulice i będą wlepiać mandaty za co tylko im każą i nie urodzi się w ich głowach pytanie dlaczego mam karać obywatela za byle co? Wszystko to po to, żeby mieć posłuszną armie do gromadzenia pieniędzy dla miłościwe nam rządzących na ich wygodne życie naszym kosztem. Żal mi tych ludzi bo nie są świadomi tego, że praca w policji nie przez przypadek jest nazywana służbą.
ale z was pajace ja p🤬le na prawdę myślicie że to było rozsądne zachowanie policjantów? co za pół mózgi z was, łykacie tak temat jak wam go przedstawiają " bohaterzy " k🤬aa jak was ludu idzie kroić
![]()