Jakis czas temu accordem z silnikiem h22 czesto z kumplem jezdzilem, tez byl narwany do driftu, wypracowal sobie niezla precyzje, i podniecal sie ze przednionapedowcem z kazdego poslizgu wyciagniesz auto. No i rzeczywiscie, zawsze pod monopolowym parkowal na rekawie. Szkoda ze z hondy zostala klapa bagaznika i kupa zlomu po "locie w las".
zajebiście się tak jeździ (chodzi mi tu o ta toyotkę <marcin 911> ) naprawdę polecam, rewelka, przyjemność i radocha nie z tej ziemi, muuua. kolega mi opowiadał, ja osobiście nie jeżdżę bo się boje
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie