A mnie jedno zastanawia. Jak taki odklejeniec finansowo sobie radzi. Sądząc po aucie, o ile to jego auto standard życia raczej powyżej średniej klasy prowadzi. Gdzie człowiek błąd popełnił 🥴
podpis użytkownika
Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.A mnie jedno zastanawia. Jak taki odklejeniec finansowo sobie radzi. Sądząc po aucie, o ile to jego auto standard życia raczej powyżej średniej klasy prowadzi. Gdzie człowiek błąd popełnił 🥴
A mnie jedno zastanawia. Jak taki odklejeniec finansowo sobie radzi. Sądząc po aucie, o ile to jego auto standard życia raczej powyżej średniej klasy prowadzi. Gdzie człowiek błąd popełnił 🥴
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.Sprawdzona informacja. To dobry kolega pana Nawrockiego. Ktoś z gabinetu prezydenckiego już się przy tym kręci.
podpis użytkownika
The body positivity movement is the only mevement that requires no movementNp.
"Frog"
"...Ostatecznie został uniewinniony od zarzutów dotyczących rajdów w Warszawie i pod Kielcami.... " - wszystko w temacie
podpis użytkownika
Partia Faszystowskiego Ż🤬dosojuszu Eurosovieckiej KomunyA mnie jedno zastanawia. Jak taki odklejeniec finansowo sobie radzi. Sądząc po aucie, o ile to jego auto standard życia raczej powyżej średniej klasy prowadzi. Gdzie człowiek błąd popełnił 🥴
Z🤬b totalny . Ludzie się boją bo nigdy nie wiedza kto siedzi za kierownicą i czy czasem nie ma w ręku klamki lub noża..bo w ostatnim czasie i w naszym kraju jest to już bardzo modne. Tym bardziej jeśli jedzie się z dzieckiem lub żona w ciąży jak koleś w drugim filmiku.
Powinien trafić na pojeba większego niż on ..to by wyrwał chwasta.