Wysłany:
2013-05-07, 3:16
, ID:
2102348
Zgłoś
Sęk w tym, że jeśli ktoś liczy na spotkanie normalnej kobiety, będącej inteligentną i przystępną z wyglądu, to zdecydowanie trzeba zmienić Tagi w wyszukiwarce, bo wyskoczy brak danych. Albo będziesz mieć dziewczynę ładną ale tępą, albo brzydką ale inteligentną i wręcz idealną w każdej innej dziedzinie. Pomijając oczywiście fakt, że wszystkie te najlepsze hybrydy wyżej wymienionych dwóch cech, zawsze są zajęte. I dlaczego okazuje się, że są z pajacami którzy nawet nie kryją się ze zdradami, są chamscy i wręcz należy im się wp🤬l za takie odzywki do kobiet. Nigdy nie pojąłem tego fenomenu. Dokładnie dziś, kilka godzin temu rozmawialem z koleżanką, która właśnie chwaliła mi się, że rozmawiała wieczorem w pubie z włochem z erazmusa. Że jakiż to on nie był przystojny, nawet wyobrażała go sobie bez ciuchów. Zapytałem, czy to tylko przez to, że jest włochem i dobrze wie, że takie Polki lecą na łamaną angielszczyznę i kręcone czarne włoski makaroniarzy. Odpowiedziała, że oczywiście nie o to chodzi, rozchodzi się o to że oni są INNI. Ja rozumiem, dorosła kobieta mw. około 30, poznaje dojrzałego faceta, który z pochodzenia jest włochem/niemcem czy cośtam. Tacy ludzie często tworzą normalne związki, bo dzieciak który przyjechał na erazmusa do Polski, nie myśli o niczym innym jak dymanku łatwych polek- i niestety, one nie wyprowadzają go z błędu...