Wysłany:
2012-10-10, 23:23
, ID:
1470378
Zgłoś
A co wy się obudziliscie, a podatek 23 a nie 22 % to już od kiedy jest a podatek od ciuszków dzieciencych z 7% na 23 to co ? Tusk w tym temacie okłamał już 3 raz a w wszystkich innych to niezliczalne, mam ochotę mam strzelić w morde za to jak wy głosujecie, nie trzeba wybierać liderów, duzo mamy parti, moze nie są bardzo popierane ale mamy z 20 spokonie, w tym wiekszość prawicowych , no ale jest w czym wybierać,
\ mam nadzieje że za te 2 lata tak ? Dobrze liczę ?
Pomyślicie i nie zagłosujecie na Kaczyńskiego w dodatku tego gorzego brata (boi się latać, jest prawiczkiem i ma kota) to kompletny ztetryczały świr, który o rzeczach po 1980 nie wie nic. Ani nie zagłosujecie na Tuska (co z tego że córka nawet ładna, jak brał udział w modzie na sukces był kolendikiem i brał udział w mistrzostwach świata w tabace) Widać że szuka co by się dorobić po jego życiorysie, typowy cygan taki, tu podradnie, tam coś capnie.
Podałem parę interesujących ciekawostek, na zachęte abyście głosowali nawet jak chcecie to na Mikkę, (szaleńcy mają tędencje do ostrych zmian, a bez tego sie nie odejdzie).