Wysłany:
2013-01-06, 18:05
, ID:
1724598
Zgłoś
plugnplay, no offence, sam nie lubię tego określenia... ale zaprezentowałeś swoją "polaczkowość" niczym forumowicz faktu. pozdr. Raz widziałem takich gnojków, co Kraku koło galerii mieszkają, gnoje może z 15 lat. Przyjechała nowiutka beta Z4, i jeden mówi "jaki ładny lakier" (karminowy), a drugi stwierdził, że już nie długo, i ... zarysował go kluczem. Rysa przez całą maskę. Ja p🤬lę.
plugnplay, no offence - ale pokazałeś "polaczkową" mentalność. Tak też nie lubię tego określenia, ale napisałeś jak forumowicz Faktu. Raz widziałem takich gówniarzy w Kraku, przy nowiutkim ładnym Z4, gnoje miały po około 15 lat, ze 4 ich było i jakaś siksa. Jeden mówi "patrz jaki ładny lakier, do fury" Karminowy), a drugi powiedział coś w stylu "no... już nie długo" i p🤬lnął mu rysę po całej masce kluczem. No ja p🤬le.
plugnplay, no offence - ale pokazałeś "polaczkową" mentalność. Tak też nie lubię tego określenia, ale napisałeś jak forumowicz Faktu. Raz widziałem takich gówniarzy w Kraku, przy nowiutkim ładnym Z4, gnoje miały po około 15 lat, ze 4 ich było i jakaś siksa. Jeden mówi "patrz jaki ładny lakier, do fury" (Karmin), a drugi powiedział coś w stylu "No, już nie długo" i p🤬lnął mu rysę po całej masce kluczem.
No ja p🤬lę.
Edit: Ten post może się pojawić kilka razy, bo coś sadol u mnie ma problem z przesyłaniem informacji.