Proponuję poprosić hakerów o pomoc w znalezieniu sk🤬ie,la oni mają magiczne moce więc napewno odczytanie rejestracji i znalezienie gościa to nie problem .
O k🤬a, ale się rozczulili sadole, a na krzywdę ludzką to srają, rzygają i szczają. Hipokryci
![]()
Słysze tutaj od was taki zawód, poprawie wam humor
![]()
Obrazek
Oglądacie tu jak bije się tu bezbronnych, cieszycie sie jak widzicie flaki, a że pan zostawił pieska to wam sie beczec chce? To jest dopiero chore!
Nie wiem ile razy będę to jeszcze tłumaczył. Człowiek jest gorszy niż zwierz i sam jest sobie winny wszystkich krzywd. Nie liczę tutaj ludzi z różnymi chorobami, deformacjami i dzieci. Jeżeli chodzi o choroby i deformacje to właściwie w pewnym sensie wina człowieka. Rodzice sobie wypili, dali w żyłę i spłodzili mutanta. Oczywiście genetyka, technologia, również wchodzi tu w grę. Wystarczy wejść na hard żeby sobie uświadomić, że ludzie nie powinni mieć prawa egzystować. Wracając do zwierząt. Zwierzę nie jest i nigdy nie było niczemu winne. Ten pies na filmiku np. nie pchał się na siłę w ręce takiego sk🤬ysyna co go na środku ruchliwej jezdni wyj🤬 z samochodu. Bierzesz zwierzę to umiej się o nie zatroszczyć. Owszem, zdarzają się przypadki kiedy pies zagryzie dziecko czy poważnie uszkodzi, ale to też wina człowieka. Nie widzę innej opcji żeby pies zaatakował z innej przyczyny niż strach, ochrona młodych czy "instynktownie" (relacja pies-kot lub walka o terytorium). To ludzie uczą zwierząt agresji wobec człowieka. I żebyś wiedział, że c🤬ja kładę na krzywdy ludzkie. Człowiek sam do tego doprowadził to niech teraz k🤬a cierpi.
Tak wiem. Się k🤬a rozpisałem, ale mam nadzieje, że co poniektórym otworzy oczy.
P.S
Przyznam, że jestem mizantropem i z góry napiszę, że na hejty, riposty i krytykę leje ciepłym moczem.