Wysłany:
2013-06-06, 20:20
, ID:
2205307
23
Zgłoś
@xarkons, z tego co obserwuje portal powoli przeistacza się w coś ala joemonster bo już na kwejku mają większą swobodę wypowiedzi, w przeciagu 30 minut napisałem 3 posty z czego tylko jeden przeszedł przez filtr... mam nadzieję że to tylko chwilowy ,,kaprys,, adminów. O a pamięta ktoś jak 2 lata temu doszło do krojenia Harda? zniknęły wtedy takie działy jak- przemoc i znęcani się nad zwierzętami, przemoc wobec ludzi i chyba coś jeszcze, po jakimś czasie znowu się pojawiło i teraz ponownie szykuję się rewolucja.
Portal PolskiBrevik został zablokowany, czyżby administrator sadistica bał się że to samo spotka Ten portal i wprowadza akcję zapobiegawczą? Panowie tak się nie robi na początku daliście nam swobodę wypowiedzi, jedyną oazę wolnego słowa gdzie można było wyrzucić z siebie wszystko co leżało na wątrobie a teraz uciszacie nas kasując posty lub blokując konta. Nie wiem z kim zadarliście lub kto wam zagroził ale przyszłość strony widzę w czarnych ( tutaj nie chodzi mi o sztę graficzną ) barwach. Sugeruje albo przywrócić stronie jej wczesny wygląd z 2008 -błękitny - i trzymać się zmian albo pozostać w tym klimacie i przywrócić część praw.
Pozdr.MadDave.