Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Gumki tylko w aptece, są przechowywane w ciemnym miejscu, nikt oprócz farmaceutki nie ma z nimi kontaktu fizycznego. A w sklepie czy na stacji? Każdy może przemacać, stoją tam gdzie docierają promienie słoneczne, do tego nierzadko w ekstremalnych dla nich temperaturach. A później dziwota, że w ciąży kobita.
Kierwa a ja kupiłem te gumki i ten żel bo tanio, a wiadomo jak tylko coś taniego w biedrze zauważe to kupuje nie bacząc na to czy tego potrzebuje czy nie. Może za 9 miesięcy będzie materiał na sadola
Mój kumpel wieeele lat temu, jak siedział u rodziców na kasie w sklepie przebijał gumki cienką igiełką
Widziałem tam na górze ktoś się spruł do folii... Nie wszystkie prezerwatywy są pakowane jak durexy.
Dlatego lepiej kupić w aptece
Gumki to warto w ssmanie kupować moim zdaniem, bo tam często dają promocje,zwłaszcza na te większe opakowania po 12 sztuk Za średnio 23-24 zł 12 sztuk to w miarę dobry deal i większy wybór rodzajów Polecam, Fiotr Pronczewski
W marketach nie ma co kupować, zamawiając przez internet wychodzi najtaniej. Nawet z przesyłką tylko przy 20 sztukach średnio 1,20 za durex'a i 1,80 na skyna.
niech ustawiają te gumki przy alkoholu ( to akurat wymóg marketingowy) albo wśród chemi bądź kosmetyków, a nie przy kasie powodując zaciekawienie dzieci i konsternację dorosłych.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie