A ty koleś poj🤬y jesteś !! C🤬j ci w dupę nygusie i sram na tego warna a nawet bana obrażasz dobre imię ludzi którzy coś osiągnęli w życiu . Niema znaczenia czy krótkim czy długim ale ty im do pięt i tak nie dorastasz . Myślisz że teraz się spinam ? Nie!! Bo jesteś mniej wartościowy niż ten koleś co nap🤬la po kablach bo go jeszcze może da się uratować wystarczy wyciągnąć do niego pomocną dłoń , wesprzeć i zacząć szanować a nie obrażać . Tak Tak ja wiem że to forum sadystyczne , więc chętnie poczekam na zdjęcie twojej oklepanej mordy
![]()
Sp🤬alaj z takimi gównami na kwejka. C🤬j mnie obchodzi co myślisz o samobójcach. Ale tak się k🤬a składa, że o zmarłych nie zwykło się mówić źle. Więc sp🤬alaj na kwejka montować takie gówna. To ani śmieszne, ani przekazu w tym żadnego. Kolejne gówno z nadzieją, że kogoś wk🤬isz, będzie zadyma, gdzieś to wypłynie. Wyp🤬alaj.
A ty koleś poj🤬y jesteś !! C🤬j ci w dupę nygusie i sram na tego warna a nawet bana obrażasz dobre imię ludzi którzy coś osiągnęli w życiu . Niema znaczenia czy krótkim czy długim ale ty im do pięt i tak nie dorastasz . Myślisz że teraz się spinam ? Nie!! Bo jesteś mniej wartościowy niż ten koleś co nap🤬la po kablach bo go jeszcze może da się uratować wystarczy wyciągnąć do niego pomocną dłoń , wesprzeć i zacząć szanować a nie obrażać . Tak Tak ja wiem że to forum sadystyczne , więc chętnie poczekam na zdjęcie twojej oklepanej mordy
![]()
Autor robi lekki wjazd na zmarłego rapera, od strzała pojawia sie pół-debil obrońca który nie potrafi sie w miare inteligentnie wysłowić, używając przekleństw zamiast znaków przestankowych i tym samym chce przedstawiać sie jako 'fan', jako 'słuchacz', jako 'fascynator' kulturą hip-hop, no proszę Cie ciućmoku, nie bezcześć tej muzyki
dystansu ździebko tak poza tym polecam. A żeby nabrać tego dystansu: po prostu odejdź, wysmaruj gdzieś tyłek, wróć, przeproś za poprzednie zachowanie, przeproś prawdziwych słuchaczy i ponownie wyjdź zamykając za sobą drzwi
![]()
PS. Przed uzyskaniem dostępu do Internetu powinno sie przechodzić jakieś badania psychologiczne, bo niektórzy sie tu po prostu nie![]()
Pps. Pozdroweczka dla tych którzy sie nie wdają w takie dyskusje, tylko stoją z boku i cisną bekę, lub powiedzą swoje i z szyderczo cwaniackim uśmiechem odchodzą![]()
@jobe, jak nie przez to to jeszcze gorzej. Popełnił samobójstwo, czyli był chory psychicznie. Ot wasz pedałowaty idolek. Albo ćpun albo świr.