Wysłany:
2014-03-27, 2:46
, ID:
3074032
Zgłoś
@Kot Ty jesteś po prostu idiotą i prowokatorem. Brak mi słów. Ostatnim zdaniem swojej pierwszej wypowiedzi uogólniłeś wszystko. Nie dziw się, że ludzie są urażeni, skoro wypowiadasz się w tak niespójny i niekonsekwentny sposób. Na jaką reakcję liczyłeś nazywając ludzi: "pajacami z zapoconej siłowni"?. Przy czym w żadnym miejscu nie można wnioskować, że dzielisz ludzi z siłowni na pajaców i nie pajaców. Więc nazwałeś tak wszystkich chodzących na siłownię. A więc zarówno ja, mój ojciec jak i mój brat jesteśmy dla Ciebie pajacami z siłowni. Z takimi ludźmi jak Ty się nie polemizuje. Takich ludzi się po prostu wali w mordę. Może i ja mam swoje przerośnięte i rozbudowane na siłowni ego, ale Ty perorując w takim tonie robisz wrażenie miszcza sprtuf, który trenuje kalistenikę. Mam propozycję, jak zrobisz cały trening nagiego wojownika to wtedy wypowiedz się o sporcie. Bo póki co to nie masz za bardzo prawa mówić nic o trenowaniu czegokolwiek. Brak Ci chłopie pokory. A co do ostatniego postu. Na co dzień też motywujesz w taki sposób?