Tu nie chodzi o "wartość bojową" tylko o to aby całkowicie wyludnić krainę-U , bi tam zamieszka naród wybrany przez jachwe - pustynnego demona wojny i dzieciobójstwa.
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Nawet na to cię nie stać, by życzyć komuś tego czego pragnie, mimo iż ja to zrobiłem.
Nie mam żadnego obowiżku w obec tego skundlonego narodu. Twoja "twarda prawda" to ułudy, manipulacje i propaganda.
Ale ujadaj sobie dalej, jak mówiłem, ja skończyłem, narqua.
Tu nie chodzi o "wartość bojową" tylko o to aby całkowicie wyludnić krainę-U , bi tam zamieszka naród wybrany przez jachwe - pustynnego demona wojny i dzieciobójstwa.
Myliś sie Kolego. Rzymianie już znależli swoe miesjce na ziemi i właśnie ją powiększają o Gazę
Bzdura.
Nic mi w szkole nie musieli wpajać. Nie uważam, że walka za swój kraj, ojczyznę, bliskich, wartosci, w które wierzymy są przejawem braku instynktu samozachowawczego.
Gdyby każdy tak myslal to w 39 roku większość spieprzylaby na Zachód lub do Stanów, a PL dziś byłaby landem wielkich Niemiec.
I co, śmierć dziesiątek tysięcy "patriotów" coś zmieniła? Rządzący dymają cię w dupsko dzień w dzien j jesteś dla nich jedynie Nipem i numerem PESEL ...faktycznie jest za co zginąć lub zostać kaleką.