A ty co? medium? o ile sie nie myle to R32 ma 3.2l v6 i ponad 300 kucy jak i w dowodzie i pod maska, a na filmiku nie widac ani jednego ani drugiego wiec morda!!
To że jeździcie motocyklem nie znaczy że jesteście świętymi krowami i to my kierowcy samochodów mamy na was uważać. A najbardziej wk🤬iają te zajebiste naklejki "kierowco uważaj motocykle są wszędzie". Wy motocykliści powinniście uważać jeszcze bardziej. Żeby jeździć motocyklem trzeba mieć trochę oleju we łbie i przede wszystkim to Ty masz prowadzić motocykl a nie on Ciebie. 200 km/h każdy głupi potrafi jechać ale jeśli przez to w porę się nie zatrzymasz bo Ci ktoś wymusił i trafisz na harda no to sorry.
podpis użytkownika
Szacunek dla tych ludzi, którzy musieli się trudzić, żeby wyjść na powierzchnię, poczuć powietrze rześkie
A ty co? medium? o ile sie nie myle to R32 ma 3.2l v6 i ponad 300 kucy jak i w dowodzie i pod maska, a na filmiku nie widac ani jednego ani drugiego wiec morda!!
niestety ja po podobnym spotkaniu z buractwem wymienilem wydech na kompletny arrow (tlumnik trzymam bez db-killera) oraz chinskie ksenony. Mowcie: debil, c🤬l, dawca, idiota, a ja mam na to WYJ🤬E!!!! kozak z golfa na pewno by mnie zauwazyl, a buractwo zwlalczam buractwem!
Chodzą mity, że te tak zwane lusterka są po to by zapobiec takiej sytuacji. Takie plotki słyszałem, ale nie wiem czy to prawda
![]()
Co tu dużo pisać. Motocyklista, czy nie też trzeba uważać. Nawet na nich. Po to k🤬a są lusterka, żeby nie musieć łba obracać przy prędkości 90 km/h, tylko zerknąć w nie i upewnić się, że można wyprzedzać. Ktokolwiek jechał czerwonym VW, to burak. I tyle w temacie.