Ty małolacie, idź z tymi swoimi xD, możesz do swojego ojca tak pisać jak ci zaproponuje żebyś mu obciągnął, pajacu. Do dorosłych ludzi pisz jak dorosły. A najlepiej wcale.
Ja bym Ci powiedział kto komu co ciągnie i czyich ksywek używasz ale nie mogę bo zgłosisz i usuną xD idź debilu ty xD
Ja bym Ci powiedział kto komu co ciągnie i czyich ksywek używasz ale nie mogę bo zgłosisz i usuną xD idź debilu ty xD
Ćwoku, jesteś ciemnym typem jak nie wiesz, że moderatorzy sami usuwają takie posty. Moje też usunęli. A teraz idź do swojej nory walić gruchę, p🤬dusiu.
Bo ja nie wyzywam tylko stwierdzam fakty. Kmiocie😆
Fakty , ty i fakty, haha folksdojcze to patrioci dla ciebie hahaha idź do jakiejś dziewczyny zostaw kolegów już bo średnio na tym wychodzisz , nie zgłaszaj ja ci prawde mówię xD
Fakty , ty i fakty, haha folksdojcze to patrioci dla ciebie hahaha idź do jakiejś dziewczyny zostaw kolegów już bo średnio na tym wychodzisz , nie zgłaszaj ja ci prawde mówię xD
(Tępy, a do tego oderwany z czat.onet, albo naszej klasy. Nie rozmawiać )
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie