vass napisał/a:
up
Boli Cie, że w swojej obsranej benzynie wąchasz dym znikającego Passata i do tego dwa razy częściej musisz zajeżdżać na stacje
Hahahahhaha
Please. Posiadałem Volvo 850R (spotkanie z jeleniem przy prędkości 90km/h wymieniłem grill, reflektor, maskę i szybę), Vovlo V70 R AWD (na wycieczce w Holandii wystrzał opony przy 120, dachowałem, zgarnąłem kilka znaków i słup, ostatecznie wylądowałem w rowie. Auto kasacja - ja obserwacja w szpitalu. Posiadałem go tylko tydzień

), Saaba 9000 2.3T, Audi V8 4.2 (prawie czołówka - zajechany cały lewy bok - naprawa nieopłacalna), Lexusa LS400. Teraz mam BMW 525 TDS '92 z automatem i w kombi. Auto 21 letnie zdrowsze niż niejeden 10-letni Passat. Volkswagen? Dziękuję ja jeżdżę autami a nie wyrobami samochodopodobnymi
Audi, BMW, Lexus, Mercedes, Volvo, Saab, Subaru - to są auta z krwi i kości. 15 leni wieśwagen 1.9 tdi od 92 letniego dziadka, który jeździł nim tylko do kościoła stąd przebieg ~180 tysięcy?

dziękuję, postoję. Mirki mogą dalej się jarać golfami i passatami, tak jakby nie istniały żadne inne (tym bardziej lepsze) samochody.