Wszystkie te twoje auta przeszły by 3 generalne remonty silnika przy takim przebiegu - jeśli najpierw nie rozj🤬y by sie przez korozję.
@UP
Tata nakupował ci tych wszystkich samochodów z nadzieją że nauczysz się jeździć a ty wiekszość rozj🤬eś i teraz uważasz się za wielkiego znawcę tematu. A prawda jest taka że sam nie posiadałeś jednostki TDI także w dupie byłeś gówno widziałeś.
Uuu kierowca pastucha z licznikiem 3 razy cofniętym nam się oburzyła nie, sorry. Ty swojego pastucha kupiłeś w salonie, jesteś pierwszym właścicielem
o ile w ogóle masz samochód...
A teraz jak każdy wieśniak idź wyplakuj swojego wiejskiego pastucha, bo jutro do kościółka z rodziną jedzieszi nie zapomnij wyczyścić gnoju, który masz za paznokciami
![]()
podpis użytkownika
patorjk.com/text-color-fader/od 16 roku życia zbierałem i oszczędzałem pieniądze, żeby kupić sobie swój wymarzony pierwszy samochód. Sam go kupiłem, sam utrzymywałem.
Nazywanie innych kierowców niedzielnymi gdy samemu rozj🤬o się kilka aut podchodzi pod hipokryzję.
Także![]()
Tak, wystrzał wadliwej opony i dziadek, który zajechał mi na czołówkę, to moja wina, cioto idź już spać, z rana wielka trasa dom-kościółek-dom najlepszym na świecie autem - passatem B5. Jest tak cudowny, że gdyby do posiadacza pastucha podejść i zapytać czy się zamieni na najnowszego mercedesa E to by odmówił