podpis użytkownika
KOKS DZ🤬KI LASERY
Chcesz powiedzieć, że to media dzieliły Polaków na zomo i resztę? media rypały Anetę Krawczyk proponując w zamian pracę? media wyzywają prawie wszystkich od faszystów i proponują zajmować wschodnie ziemie niemieckie?
A to ciekawe![]()
Janusz Korwin Mikke lekiem na wszystkie rzeczy które nas w tym państwie wk🤬iają ! Niestety ktoś taki nie ma prawa dojść w ówczesnym systemie do władzy, zbyt wiele jest układów i wspólnych interesów między byłymi agentami, telewizją, służbami specjalnymi i świniami będącymi aktualnie przy korycie albo o dostęp do tego koryta walczącymi aby taki człowiek jak JKM był traktowany uczciwie. A ludzi po prostu przyzwyczaili się do obecnego stanu rzeczy. Socjalemokracja jest dobra, wszystko inne jest kojarzone z rządami totalitarnymi, faszyzmem. Jak powiedział Goebbels kłamstwo powtórzone 100 razy staje się prawdą
![]()
ludzie którzy skończyli 55 lat nie powinni już głosować po pierwsze wszystko im można wkręcić a po drugie nie zdają sobie sprawy w jakim świecie żyją. Babcia, która siedzi cały dzień i słucha bredni jakie wkręcają jej w radiu maryja chodzi, głosi dobrą nowine i poglądy Rydzyka. W moim przypadku babcia jest na mnie obrażona bo powiedziałem jej kiedyś jaki mam stosunek do jej radyjka i kościoła. Głosy w wyborach powinni mieć Ci, którzy maja jakieś wykształcenie i nie mają więcej niż 55 lat. Takie jest moje zdanie
![]()
![]()