ja myślę, że aborcja powinna być tylko legalna jeśli kobieta może umrzeć. Co do gw🤬tu bym się kłóciła, rozumiem że to wbrew woli kobiety, ale z drugiej strony co jest temu winne dziecko. Może zamiast walczyć o prawo do aborcji wypadałoby sie zająć tymi dziewczynami, żeby miały szansę pokochać to niewinne dziecko. Zresztą aborcja i eutanazje inaczej wyglądają jeśli patrzymy na nie z boku a i inaczej jeśli w jakiś sposób, się to tyczy nas samych
A na jakiej podstawie oszacowałeś sobie takowy wynik?
Przyznałeś sam że wykrywalność nie jest 100%...
I owszem kara jest przewidziana także dla niej.
Matura była paręnaście miesięcy temu leszczyku... Więc wróć do tematu.
Feminokonserwatyzm istnieje w polskich sądach rodzinnych, czy tego chcesz czy nie. Po prostu jeszcze nie miałeś z nim do czynienia osobiście.
Wobraź sobie, że alimenty od dziecka dostawali alko-rodzice, którzy oddawali swoje kilkuletnie dzieci do domów dziecka. Tazk wiem, wydaje się niemożliwe, a jednak.
ja niczego nie szacowałem posługuje się danymi podawanymi od Federacji na rzecz Kobiet i Planowania Rodziny
nie niema jeśli jest inaczej to proszę daj linka
nie masz pojęcia o czym mówisz a się wypowiadasz przeczytaj kilka książek z zakresu etyki biologii czy prawa polecam przeczytać również te które nie są zgodne z twoimi poglądami