Wy przyj🤬i jesteście, mózg se wypalcie jakimiś narkotykami i się zajebcie. Wypalanie łąk przynosi więcej szkód niż pożytku. Nie chcesz mieć kleszcza? Psiknij się ofem czy inną chemią downie j🤬y a nie wypalaj. Za mało żyzna gleba rolniku z p🤬dy? To nasraj tam do k🤬y nędzy... Czego wy tępaki nie rozumiecie że niszczy to lokalną faunę i florę, jest przeprowadzane niekontrolowanie i prowadzi do pożarów?
Weż ty synek idż do babci i spuść sobie z krzyża. Może jak się postarasz to zadowolona babunia wytłumaczy ci debilu dlaczego się wypala łąki. P🤬lone kondony wychowane w blokach czy innych pekinach, nie będą mi mówiły co mogę a czego nie moge robić ze swoją ziemią. Czerwone k🤬y socjalistyczne.
Na wsi to Ty byłeś pewnie kilka razy w roku i to jak byłeś grzeczny. Wypalanie traw samo w sobie nie jest złe. Zle jest to , że 90% wypalań robionych jest w sposób nie kontrolowany i tu jest problem. Fakt faktem ziemia jest po tym zabiegu żyzniejsza.
podpis użytkownika
tofik2230No właśnie cieciu będziemy ci mówić co masz robić dopóki się nie skończysz jakiejkolwiek szkoły. Boisz się k🤬o kleszcza? taki z ciebie twardziel i wielki chlop a boisz się malutkiego pypcia że cię ugryzie? Wiedziałem że największe p🤬dy wychowują się właśnie na wsi.
Dobra klocki, pytanko: Jak zatrzymać rozprzestrzeniający się pożar (oprócz tradycyjnego lania wody)?
Pozbyć się wszystkiego na jego przypuszczalnej drodze, po czym mógłby się rozprzestrzeniać dalej...
Tak, paradoksalnie kontrolowany/wyprzedzający mniejszy "pożar", pozbawia paliwa i tworzy "granicę" dla zbliżającego się większego pożaru... (czasami i w Polsce się coś takiego robi)
K🤬y to ty sobie w rodzinie śmieciu poszukaj. A jakiekolwiek zarzuty dot. wykształcenia sobie w dupę wsadż. Sam pekiniarzu chowany na 15m2, pisać nie potrafisz, a zarzucasz mi brak szkoły ? A weż ty się p🤬l czerwona p🤬do.
Oby się c🤬j tępy spalił z całą swoją psią rodziną.
A pato-gimbaza od "j🤬ia konfidentów" i "JP5%" niech w końcu dorośnie.
Oby się c🤬j tępy spalił z całą swoją psią rodziną.
A pato-gimbaza od "j🤬ia konfidentów" i "JP5%" niech w końcu dorośnie.