zaszpanował że ma 5 samochodów i musi płacić mniej i wy mu w tym pomożecie
tylko by państwo nie zbankrutowało przez te 500+ to kase mieć musi więc bulic trzeba jak się ma piniądze
więc bogacze płacić
No tak trzeba płacić, byle.. inni, bo Ty jesteś za głupi i zbyt leniwy by być "bogaczem". Wiem, że to dla Ciebie trudne ale zastanów się może skąd się owo bogactwo bierze.
@Ocean A co w dzisiejszych czasach ma pojemność do mocy? Można mieć fabryczne 2.0 381 kucy, a można starsze 3.0 (albo i więcej) i poniżej 200 kucy.
@Ocean A co ma pojemność do mocy w obecnych czasach? Dlaczego za np. 2.0 są większe stawki niż za 3.0 skoro te 2 litry mogą mieć 380 kucy, a 3.0 raptem 200-250?
Mam wrażenie ze nie do końca temat podnoszenia składek został przez was zgłębiony. Uderzacie do niewłaściwej instytucji. Składko rosną gdyż nasz kochany i miłościwie panujący rząd wprowadził do ustawy o ubezpieczeniach OC jeden mały zapis. A mianowicie zabrania ubezpieczycielą wykazywać na koniec roku straty. Do tej pory ubezpieczyciel mógł swój minus OC bilansowac AC NNW itd. Od tego roku nie może i jego OC nie może być ujemne. Wiec zamiast straszyć ubezpieczycieli może zwrócicie się do rządu dlaczego taką poprawkę wprowadził wiążąc ręce ubezpieczycielą...
Sam mam do czynienia z ubezpieczeniami i nie jedno szkolenie dotyczące obecnej sytułacji przerabiałem nie tylko u największego ubezpieczyciela.
@valdziu, zawsze podejrzewałem Cię o trochę sadyzmu, stąd Twoje konto na tym portalu Pisz, jak będziesz potrzebować osób do dyskusji z ubezpieczycielami. Pomogę
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie